Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: alstom

Újabb ember ellen emeltek vádat az Alstom-ügyben vesztegetés miatt

Vesztegetés miatt vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség egy újabb ember ellen az Alstom-ügyben – közölte Keresztes Imre főügyész kedden az MTI-vel.

"Világos, hogy Gyurcsány és az SZDSZ politikusai nyakig benne vannak az Alstom-ügyben"

Egyértelmû Gyurcsány Ferenc és a szocialista-szabad demokrata politikusok felelõssége minden idõk legnagyobb korrupciós botrányában, az Alstom-ügyben" - mondta Budai Gyula fideszes országgyûlési képviselõ tanúmeghallgatását követõ sajtótájékoztatóján Budapesten, csütörtökön délelõtt.

Az egykori balliberális kormánypártoknál landoltak a metróbotrány csúszópénzei

Budai Gyula fideszes parlamenti képviselõ szerint egyértelmû, hogy az Alstom-ügybõl származó kenõpénzek baloldali politikusokhoz, illetve az MSZP és az SZDSZ kasszájába vándoroltak.

Tovább folyik a nyomozás az Alstom-botrányban - egy vádlott szökésben

December 3-áig meghosszabbította a nyomozást az Alstom-ügyben a Legfõbb Ügyészség - tájékoztatta a Központi Nyomozó Fõügyészség helyettes szóvivõje az MTI-t szerdán.

Folytatják a nyomozást az Alstom-botrányban

Meghosszabbították a nyomozást az Alstom metrókocsik 2006-os beszerzése ügyében. Továbbra is két embert gyanúsít a hatóság, egy fõ ellen pedig nemzetközi elfogatóparancs van érvényben.

Reggel 7:59

Csepreghy: Demszky és Gyurcsány felelõssége is felmerülhet a 4-es metró ügyében; Trump megnevezte jelöltjét a szövetségi legfelsõ bíróságba; ismét heves harcok dúlnak Kelet-Ukrajnában. Ezek a nap legfontosabb hírei.

Demszky nem jelent meg az Alstom-meghallgatáson

Az Alstom metrókocsik 2006-os közbeszerzését vizsgáló ideiglenes fõvárosi bizottság jelentésében aggályosnak és jogszerûtlennek tartja a beszerzés egyes eljárásait - mondta el a testület elnöke hétfõn budapesti sajtótájékoztatóján.

Demszky, Alstom és a haverok

Egyre nagyobb a botrány a volt SZDSZ-es fõpolgármester és a BKV metróvásárlása körül. Novemberben két tárgyalás is lesz, ahol a bukott politikus megmagyarázhatja a bizonyítványát.

Szerdán ül össze az Alstom-üggyel kapcsolatos bizottság

Szerdán tartja elsõ ülését az Alstom metrókocsik 2006-os beszerzését vizsgáló fõvárosi ideiglenes bizottság.

Horváth Csabát is meghallgathatják az Alstom-üggyel kapcsolatban

Az egykori fõpolgármester-helyettest is bekéretheti és meghallgathatja a három plusz egy fõs ideiglenes fõvárosi vizsgálóbizottság.

Vissza az oldal tetejére