Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: állatvédelem

Orbán Viktor: Megvédjük kedvenceinket

A miniszterelnök Facebook-bejegyzésben állt ki az állatvédelem mellett.

Szigorúbb állatvédelmi szabályozást javasol a kormány

Súlyosabban büntetnék a jövőben az állatok megmérgezését, szigorúbban lépnének fel a szaporítók ellen, és az állatviadalokon való részvétel is bűncselekménynek számítana. Ezt tartalmazza a fideszes képviselők által az Országgyűlésnek benyújtott, az állatok védelme érdekében szükséges egyes büntetőjogi tárgyú törvények módosítása.

Nyitrai: Közös ügyünk az állatvédelem!

Már 200 ezren mondták el a véleményüket a kormány által az állatvédelem és a felelős állattartás témakörében indított online felmérésben – mondta Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban.

Több mint százezren kitöltötték már az állatvédelemről szóló kérdőívet

Egy hét alatt már több mint százezren töltötték ki a kormány állatvédelemről szóló online kérdőívét – jelentette be a nemzeti állatvédelmi program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos vasárnap.

Szurkolók az állatokért: mi az erőt képviseljük, és ha kell, a végsőkig elmegyünk, hogy az ártatlan állatokat megmentsük!

Szurkolók az állatokért: mi az erőt képviseljük, és ha kell, a végsőkig elmegyünk, hogy az ártatlan állatokat megmentsük!

Rendhagyó interjú Kapin Richárddal, a Szurkolók az állatokért vezetőjével. Az állatvédő a 888-nak többek között elmondta, hogy az általa vezetett mozgalom miben különbözik a többi állatvédő szervezettől; kifejtette véleményét a jelenlegi magyarországi szabályozással kapcsolatban; valamint kitért arra is, hogy mi közük van Gyurcsány Ferenchez.

Emberi állatságok

Emberi állatságok

Hirtelen meglepődtem, hogy Balavány „csak én vagyok igazi keresztény, meg akiről én azt mondom, és legkevésbé a fideszesek azok“ György, a hazai Disney-kereszténység egyik apostola majdnem józan dolgozatot írt. Vaktyúk is talál szemet, persze, de a vége mégis majdnem lett, mert ahogy az lenni szokott, a liberálisok a szigorú logikát követve végül mindig elcsúsznak egy banánhéjon.

Ebben a megyében tanulhatnak elõször az iskolások az állatvédelemrõl

Tegnap, csütörtökön volt az állatok világnapja, ennek keretén belül indult el a kezdeményezés.

A gólyák is egyre nagyobb biztonságban vannak Magyarországon

Idén már 4200 oszlopon fészkelhetnek biztonságosan a gólyák.

Vissza az oldal tetejére