Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: alaptörvény módosítás

Az alaptörvény módosításáról is szavaznak a mai napon az Országgyűlésben

Az alaptörvény kilencedik módosításáról, valamint a választási szabályok megváltoztatásáról is szavaznak a magyar képviselők.

A ballib ellenzéknek nem tetszik a kereszténységnek meg a közterületek védelmének az alkotmányba foglalása

Nagyon nem tetszik a balliberális parlamenti ellenzéknek, hogy Magyarország keresztény kultúrájának védelme és az életvitelszerû közterületen tartózkodás tilalma is bekerülne az Alaptörvénybe a Törvényalkotási bizottság által most megszavazott módosító indítvány szerint. Az ellenzék a szélsõséges kereszténységtõl retteg és a hajléktalanok szabadságának csorbulása miatt aggódik.

Szigoríthatják nemcsak a STOP Soros javaslatot, hanem az alaptörvényt is

Változatlan célok mellett, a változó körülményekre tekintettel szigorítana a kormány a Stop Soros törvényjavaslaton, amelyhez az alkotmányos alapokat is meg kell teremteni - mondta többek között Rogán Antal.

Elégedetlenek a Jobbik szavazói a párt irányváltásával

A Jobbikban egyre többen tartják árulónak Vona Gábort, mert szerintük tulajdonképpen Gyurcsány Ferenc oldalára állt azzal, hogy a párt képviselõi nem szavazták meg a kvótaellenes népszavazás eredményének alaptörvénybe foglalását a parlamentben. A Ripost.hu ezzel kapcsolatos cikkében a Budaházy György testvérének és a Jobbik távozó Zala megyei elnökének Facebook bejegyzését is idézi.

Kósa: ez az ellenzék teljességgel felelõtlen

Ez az ellenzék teljességgel felelõtlen és a haza nem számít nekik semmit, kizárólag a rövidtávú pártpolitikai szempontjaik a fontosak - mondta Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetõje az M1 aktuális csatorna szerda reggeli mûsorában azzal kapcsolatban, hogy a parlament kedden elutasította az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett alkotmánymódosítást.

Kiszelly: a valóság utol fogja érni a Jobbikot

A Jobbik és a baloldali ellenzéki pártok az alaptörvény módosításának elutasításával rövid távon lehet, hogy kellemetlenséget okoztak a kormánynak, azonban hosszú távon a Fidesz sikeresen zárhatja majd le az alkotmánymódosítást - mondta el a 888.hu kérdésére Kiszelly Zoltán. A politológus szerint nagy valószínûséggel ismét benyújtja majd a kormány a parlament elé a alaptörvény-módosítást, amit akkor a Jobbik a saját szavazói miatt már végképp nem utasíthat el.

Lelkiismereti kérdés a holnapi szavazás

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetõje lelkiismereti kérdésnek nevezte az alaptörvény hetedik módosításának megszavazását.

Az MSZ(M)P utódpártok megfutamodtak

A Fidesz szerint a pártállami idõk örökségét idézte az ahogy a DK és az MSZP távol maradt az alaptörvény módosításának vitájáról. Az alkotmánymódosítás vitájában a Fidesz és a Jobbik kiállt az október 2-ai népszavazás eredményének alaptörvénybe foglalása mellett.

Este 7:59

Meglehet a kétharmad az alaptörvény módosításához; beköltözhet a Népszabadság a Magyar Nemzethez; a szírek hazaengedik az elfogott ISIS harcosokat. Ezek a nap legfontosabb hírei.

Nem ütközik uniós jogba az alkotmánymódosítás

Nem igaz az ellenzék érvelése, miszerint a kvótaellenes népszavazás eredményének az alaptörvénybe foglalása ellentétes lenne az európai uniós joggal - mondta el a 888.hu kérdésére Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére