Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: 56-os forradalom és szabadságharc

A frusztrált jobbikosoknak, bukott baloldaliaknak már megint nem sikerült megünnepelniük '56-ot

Tegnap megemlékezett az ország, s õrjöngött az ellenzék. Gyurcsánytól a Jobbikig mindenki megmutatta az igazi arcát és viszonyát a nemzeti emlékezéshez. Míg Orbán Viktor és a jobboldali közösség a pesti srácok nemzeti panteonba való emelésén dolgozott, addig az ellenzék diktátorozott, korrupciózott, függetlensajtószabadságozott.

Gulyás Gergely: A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt

A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt - mondta a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter kedden, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján a budapesti Széna téri '56-os emlékmûnél tartott megemlékezésen.

Egy 56-os forradalmár relikviáiból nyílt kiállítás

Almási László évtizedeken át kamrában tartott 56-os ereklyéit állítják ki Pécelen.

A ballibeknek a történelemhamisítás helyett '56 igazi hõseire kellene emlékezniük

30 évvel az államszocializmus bukása után az MSZMP szellemi örökösei, a mai ballibek továbbra is megpróbálják meghamisítani az '56-os szabadságharc és forradalom történelmét. Elképesztõ és elfogadhatatlan, hogy a szemkilövetõ Gyurcsány akaratának megfelelõen a DK, az MSZP és a Párbeszéd az 1956-os forradalom legfõbb hõseként még idén is a kétes emlékû Nagy Imre elõtt tiszteleg az igazi hõsök, az utcai harcokat megvívó felkelõk és a sortüzek áldozatai helyett.

A kriptokommunisták 1989 óta Nagy Imre háta mögött bujkálnak

29 éve, Nagy Imre újratemetésével vált nyilvánvalóvá, hogy vége a kommunista diktatúrának Magyarországon. Orbán Viktor 1989. június 16-án elmondott beszédét ma is érdemes meghallgatni, sok, máig érvényes állítása van. Az egyik ilyen állítása az, amikor arról beszél, hogy hiába bújnak el a Nagy Imre háta mögé az állampárti diktatúra emberei. Gyurcsány, a DK meg az MSZP tíz éve ezt teszi, amikor megpróbálják felépíteni '56 hamis baloldali mítoszát.

"A szabadságvágy a magyarság erkölcsi többségét mindig egybekovácsolja"

Az Országgyûlés elnöke, Kövér László vasárnap Martonvásáron, az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen mondott beszédet. Mint mondta, 1956 bebizonyította, hogy az igazi szabadság iránti sóvárgást sohasem lehet külsõ erõszakkal elfojtani.

Megúszta a büntetést az '56 emlékét gyalázó szocialista politikus

Bûncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást Havas Szófia szocialista politikus ügyében.

Kövér: elégtételt kell adnunk

Az Országgyûlés elnöke, Kövér László hétfõn a parlamentben fogadta azokat a sportolókat, akiknek országuk a magyar forradalom iránti szolidaritás miatt bojkottálta az 1956-os, melbourne-i olimpiát.

Havas Szófia kitart amellett, hogy az '56-os hõsök fasiszta ellenforradalmárok voltak

Az '56-os forradalmat és szabadságharcot ellenforradalomnak nevezõ MSZP-s politikus, Havas Szófia interjút adott a Magyar Nemzetnek amelyben elmondja, hogy kitart, amellett, hogy szerinte az 1956-os forradalmárok fasiszták voltak. A szocialista politikus úgy véli, hogy neki ehhez joga van mert nincs konszenzus Magyarországon '56 megítélése kapcsán.

Schmidt Mária üzenete a baloldalnak: "Nem Nagy Imre az igazi hõs"

1956 olyan történelmi pillanat, amikor a nemzet egyszerre döntött úgy, hogy elég volt - mondja Schmidt Mária a Heti Válasznak adott interjújában. Az 1956-os emlékév kormánybiztosa arról is beszél, hogy miért nem lehet Nagy Imrét az 56-os forradalom és szabadságharc igazi hõsének tekinteni. A történész véleményét különösen aktuálissá teszi, hogy az MSZP és a DK idén október 23-án csak Nagy Imrérõl emlékezett meg.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére