Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: 2018-as választás

Elfogadta a Fidesz az országos választási listáját

A Fidesz országos választmánya elfogadta a Fidesz-KDNP országos listáját.

Hollik István: A bevándorláspárti és agresszív ellenzék ígérgetése hiteltelen

Az a hiteltelen baloldali ellenzék hazudik a kormányzatról, amely 2002 és 2010 között sokszor bebizonyította, hogy nem tartja be az ígéreteit, ellopja közpénzt és csõdbe viszi az országot - mondta a 888.hu-nak nyilatkozva Hollik István. A Fidesz-KDNP Budapest 1-es számú országgyûlési egyéni választókerületének a képviselõjelöltje szerint az ellenzék jelöltjeinek semmi sem drága a hatalom megszerzéséért cserébe. Ezért például az áprilisi választásig számítani lehet a Soros által pénzelt anarchista utcai akciók megszaporodására is.

Hollik: Soros egyértelmûvé tette, hogy a 2018-as választások tétje Magyarország függetlensége

Hazudik a Sorost védõ Momentum, amikor a civiltörvény kapcsán a magyar civil társadalomra hivatkozik, mert csak a kizárólag politikai befolyásolással foglalkozó Soros-hálózatnak van gondja az átláthatósági törvénnyel - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Hollik István. A KDNP-s politikus szerint Magyarország függetlenségének a megõrzése, a saját sorsunkról való döntés joga lesz a 2018-as választás tétje, mivel az amerikai milliárdos, Soros György minden eszközével beszállt a választási kampányba, hogy befolyásolja a jövõ évi voksolás eredményét.

"A baloldal nem az ország ügyeivel foglalkozik"

Farkas Örs politikai elemzõ szerint a baloldali pártok addig nem tudnak új támogatókat megszólítani, amíg azzal foglalkoznak, hogy milyen módon kerüljenek hatalomra, és nem az ország ügyeivel.

A hamvába holt baloldalon nem lesz összefogás

Több olyan nyilatkozat is elhangzott a közelmúltban, melyek miatt egyre biztosabban állíthatjuk: elmarad a Hülyék 2018 néven futó "nagy baloldali összefogás".

Az ellenzék kezében a kamupártok sorsa Magyarországon?

A Fidesz azt javasolja, hogy ha egy állami kampánytámogatásban részesülõ párt az országgyûlési választáson félszázalékos eredményt sem ér el, akkor legyen köteles visszafizetni az államtól kapott összeget. Ha elfogadja a parlament a javaslatot, az kellemetlenül érintheti az olyan rejtélyes körülmények között és a közelmúltban megalakult mikropártokat, mint amilyen például a Lévai Katalin, volt szoci miniszter féle nyugdíjas párt. Az eddigi feltételek mellett akár 141 párt indulása is várható volt a 2018-as választáson, nagyjából 30 párttal, amelyek képesek lehetnek részlegesen listát is állítani.

A Kettõs Mérce halottgyalázó firkásza hamarosan szögre akaszthatja a billentyûzetet

A marxista Kettõs Mércére firkáló Jámbor András szombaton még a híres kampánystratéga, Arthur Finkelstein halála kapcsán gyûlölködött. Vasárnap viszont belebegtette: bedobja a törülközõt, ha a Fidesz kétharmaddal húzza be a 2018-as voksolást.

Utcahosszal vezet mindenki elõtt a Fidesz

Egy friss, a Nézõpont Intézet által a Magyar Idõk számára készített felmérés szerint biztos abszolút többsége van a Fidesznek. Baloldalon az MSZP mellett Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció is bejutna a parlamentbe, de a tornából felmentettek társasága (röviden: Momentum) is küldhetne honatyákat az Országgyûlésbe.

Reggel 7:59

Egy angol filozófus szerint a Fidesz fogja nyerni a 2018-as választásokat; Volt szoci miniszter védi a röszkei terroristát; Sakk-matt Nagy-Britanniában. A reggel legfontosabb hírei!

Nézõpont Intézet: a többség szerint nem lesz kormányváltás

A Nézõpont Intézet legfrissebb felmérésének eredménye szerint Magyarország felnõttkorú lakosságának 46 százaléka szerint nem lesz kormányváltás a következõ években. A válaszadók 72 százaléka szerint az sem várható, hogy egy eddig ismeretlen párt jutna hatalomra Magyarországon. 61 százaléka a megkérdezetteknek ugyanakkor valószínûnek tartja, hogy milliós nagyságrendû migrációs tömeg próbálhat meg Európába eljutni Magyarországon keresztül.

Vissza az oldal tetejére