Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexi, ha egy nõ sört iszik

Nagy Gábor

2018.06.03. 10:45

A nyár legfontosabb közvélemény-kutatásának eredményét ismertették nemrég.

Tízből kilenc férfi szexinek találja, ha egy nő sört iszik – írja a BeerPorn.hu egy frissen közzétett közvélemény-kutatásra hivatkozva.

Hogy miért csak 9? Az egyelőre rejtély. De lehet, hogy csak hibahatáron belüli tévedésről van szó!

A legfrissebb sörös felmérésből kiderül még, hogy egyáltalán nem ciki, ha az első randin előkerül a sziszegős zsemle. Persze, azért ne valami kukoricadarával "gazdagított" sörre gondoljunk!

A Belvárosi Sörfesztivál szervezői által készített kutatás szerint tízből nyolcan legalább heti rendszerességgel söröznek.

De hol?

Legtöbbször sporteseményeken sörözünk, de a fesztiválokon is inkább a folyékony kenyér mellé húzzuk be az X-et. Sőt, a grillpartikon és a baráti összejöveteleken is, de még egy otthon, egyedül töltött estén is inkább egy sört szisszentünk fel, minthogy egy pohár bor társaságában kapcsolódjunk ki.

A bor így csak az esküvőkre vagy az üzleti tárgyalásokra marad.

Bár a válaszadók többsége szerint egy randevúhoz egy palack bor dukál, de – ki tudja miért? – tízből hat ember már sörözött randin. A megkérdezettek további 22 százaléka eddig ugyan nem tette, de megfelelő program esetén akár sörözne is egy kettesben töltött estén.

Kiderült az is, hogy a magyarok háromnegyede könnyebben tud ismerkedni, ha az ilyenkor érzett feszültséget egy kevés alkohollal oldja, és tízből kilenc férfi kifejezetten szexinek találja, ha egy nő kulturáltan sört iszik.

Kurucz Gergely, a Belvárosi Sörfesztivál szervezője a portálnak kifejtette: a folyékony kenyér egyre népszerűbb a hölgyek körében is, főleg a kínálat bővülése, illetve az ízesített és különleges kézműves sörök terjedése miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére