Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szándékosan lassítják az iPhone-ok mûködését

888.hu

2018.11.05. 09:55

Egy szaklap azt írja, hogy az Apple iOS rendszerének múlt heti frissítésével ismét mesterségesen lassítják az iPhone-okat.

A PC Fórum emlékeztet arra, hogy az Apple tavaly elismerte az operációs rendszerében felfedezhető kód létezését, amelynek segítségével drasztikusan le tudják csökkenteni a régebbi telefonok teljesítményét. A cég amúgy azzal védekezett, hogy a felhasználók érdekében tette, a korábbi iPhone-ok akkumulátorának öregedése miatt.

Ugyanakkor a vállalat akkor bemutatott új készülékeiről, az iPhone 8-ról és az iPhone X-ről azt mondta, hogy azok esetében már nem lesz szükség ilyen lépésekre. Ez az állítás ugyanakkor a most megjelent új frissítés tükrében nem bizonyult igaznak, miután abban az Apple a szóban forgó három frissebb készülékét is hozzáadta a lassítás körébe vont mobilok sorához.

Akárcsak a korábbi esetben, az Apple ezt a tényt most sem igazán verte nagy dobra, bár ezúttal legalább a kapcsolódó támogatási oldalán dokumentálta. A cég szerint ugyan a lassítás mértéke ezeken a készüléken "kevésbé lesz észrevehető", mint a korábbi modelleknél, de kérdés, hogy ezen állítását a vállalat nem fogja-e éppen úgy idővel revideálni, mint a lassítás szükségtelenségéről szólóakat – írja a pcforum.hu.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére