Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ma déltõl élõ közvetítésben törlik Zuckerberg Facebook-oldalát

Csordás Bettina

2018.09.30. 09:19

Streaming közvetítésen lehet élõben végig követni, hogy a Facebook vezérének orra alá borsot törni kívánó tajvani hacker véghez tudja-e vinni tervét.

A szoftverhibákat kutató, etikus hacker Chang Chi-yuan azt állítja, hogy élő közvetítésen mutatja be, miként törli Mark Zuckerberg Facebook-fiókját.

Az élő közvetítés helyi idő szerint vasárnap délután hatkor, tehát magyar idő szerint déli 12 órakor kezdődik, olvasható a Business Insideren.

 

A hacker vélhetően azt akarja demonstrálni az akcióval, hogy a Facebook nem tartja biztonságban az adatainkat, hiszen Zuckerberg fiókja is feltörhető, nem tudják védeni, hiába közölte jó előre.

Nem először törnék fel Mark Zuckerberg oldalát. Korábban egy hacker Zuckerberg „nevében” posztolta ki, hogy a hackelés megkezdődött.

Bár a Facebook egyetlen felhasználójának sem teszi lehetővé, hogy törölje az üzeneteit (a törölt üzenetek csak a saját posztjainkból tűnnek el, másoknál megmaradnak), áprilisban kiderült a The Verge tudósításából, hogy a közösségi oldal azért biztos, ami biztos, törölte Zuckerberg privát üzeneteit.

Attól tartottak, hogy a fiók nincs biztonságban?

Meglehet, volt mit eltüntetni, mert Zuckerberg az embereket egyszerűen „hülye …-oknak” titulálta egy levelében, amit a The New Yorker közölt le. 

A Business Insider felvette a kapcsolatot a Facebookkal, és érdeklődött, megerősítik-e a vezérigazgató fiókjának védelmét. Vasárnap déltől kiderül, Chang csakugyan tud-e kellemetlenséget okozni Zuckerbergnek, vagy csak egy médiablöfföt engedett szabadjára.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére