Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lakberendezési tippünk: hogyan válassz étkező bútort?

(X)

2020.06.03. 23:00

A konyha és az étkező a lakás azon helyiségei, amelyeket minden nap használunk, az étkező ráadásul gyakran baráti és családi összejövetelek színhelye, emiatt praktikussága mellett megjelenése és stílusa sem elhanyagolható. A megfelelő étkező bútor kiválasztása bár egyszerűnek tűnhet, de nem árt pár szempontot figyelembe venni vásárlás előtt.

Nem mindegy, hány tagú a család!

Alapvető szempont az étkező bútor kiválasztásnál, hogy az étkező egy konyhához vagy egy amerikai konyhás nappalihoz tartozik-e, esetleg egy teljesen különálló helyiségben található. Ha a tér megengedi, érdemes olyan helyre tenni az étkezőasztalt, hogy az körbejárható legyen, így egyszerűbbé válik a tálalás, és bárki fel tud állni anélkül, hogy a másikat megzavarná.

Az asztal méretét és az étkezőszékek számát érdemes a családtagok számának megfelelően megválasztani, de nem árt az sem, ha néhány plusz darab is rendelkezésre áll az érkező vendégek számára.

Újat vagy használtat válassz?

Az otthonteremtés örömteli esemény, ám a megfelelő anyagi háttér hiányában nem könnyű az elképzelésünknek megfelelő étkező bútor beszerzése. Az újonnan vásárolt bútordarabok helyett remek választásnak bizonyulnak a használtan beszerezhetőek, hiszenAz étkezőszékek sz akár másodkézből is hozzá lehet jutni jó minőségű komplett étkező garnitúrákhoz. Vásárlás előtt érdemes szétnézni az online piactereken, például a Vaterán, ahol többezer új és használt darab között válogathatsz. Ha a személyes átvételt részesíted előnyben, akár a lakóhely szerint is tudsz szűrni a találatok között, de ha más településen lévő bútordarabot szemeltél ki magadnak, akkor is maximális biztonsággal vásárolhatsz, az online piactéren minden vásárlásod védik, és ha nem vagy elégedett a vásárlásoddal, pénzvisszatérítést is kérhetsz.

A régi nem feltétlenül idejétmúlt

Ha a stílusos otthonról van szó, akkor az egyedi megoldásokat igen sokan kedvelik. Nem véletlen, hiszen az ilyen darabok biztosan nem lesznek megtalálhatóak a barátoknál, és büszkén bezsebelhetjük a vendégek dicsérő szavait is. A másodkézből beszerzett bútorok gyakran egészen különlegesek, vannak, akik kifejezetten az ilyen megoldásokat keresik, vagy például igyekeznek maguk átalakítani a beszerzett darabokat.

Ha régi, de különleges formájú étkezőasztalra vagy étkezőszékekre bukkanunk, egy kis festék segítségével újjá varázsolhatjuk őket, és a lakás díszeivé válhatnak. Merjünk kísérletezni, vigyük bele az egyéniségünket – hogy vintage stílus, vagy inkább antik, az már csak rajtunk áll. Nézzünk körül az online piactéren, hiszen csodás régi bútordarabokra bukkanhatunk, amik csak arra várnak, hogy a saját ízlésünk szerint dekoráljuk őket.

Nem mindegy, hány tagú a család!

Ne feledd: minden étkezés öröm a léleknek, ezért érdemes időt szánnod arra, hogy megtervezd étkeződ berendezését, és igényeidnek és stílusodnak megfelelően választod ki az oda kerülő bútordarabokat, az étkező lehet otthonod második nappalija.

(X)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére