Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Apple végül csak beismerte, hogy szándékosan lassítják az iPhone-okat

Bokor Gábor

2017.12.29. 10:50

Az amerikai cégóriás beismerte, a frissítésekkel valóban lelassítják a régebbi modelleket, hogy így vegyék rá a telefont használókat arra, hogy új készüléket vegyenek.

Az Apple hivatalosan is elnézést kért azért, mert szándékosan belassítják az iPhone-okat, valamint a Maceket. Már mi is beszámoltunk korábban arról, hogy többen is beperelték a cégóriást az etikátlan magatartása miatt. A cupertinóiak korábban azt állították, hogy a lassítás csak azt szolgálta, hogy az akkumulátorok jobban bírják a gyűrődést, ám ez már akkor is nagyon gyenge magyarázatnak tűnt.

Most bejelentették, hogy 2018-tól már nem nyúlnak bele ilyen drasztikusan a szoftveres dolgokba és mindenki nyomon követheti majd a telefonján, milyen állapotban is van az akksija. Megígérték továbbá azt is, hogy akinek iPhone 6-osa vagy annál öregebb készüléke van, azoknak olcsóbban cserélik majd ki az akkumulátorokat a jótállási időszakon túl.

Az Egyesült Államoktól kezdve Izraelen át Franciaországig sok helyről fenyegették már perrel a kaliforniai vállalatot, mivel mindenkit bőszít, hogy kívülről direkt belassítják a telefont.

(The Verge)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére