Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Forisek Ádám

2018.11.16. 18:35

A jobboldali véleményt tûzzel-vassal üldözõ Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Aki azt gondolja, hogy nincs liberális véleménydiktatúra, vagy nem létezik a jelentgetés kultúrája, az húzza ki a fejét a homokból vagy ahová dugta. A liberális jelentgető az az elkorcsosult alkat, aki azt gondolja, hogy csak ő tudja megítélni, hogy mi a helyes és helytelen, és miközben erkölcsi piedesztálra emeli magát, jó lenne, ha meggondolná, hogy milyen világban akar élni, mert én az ő világában nem akarok. Fel vagyok háborodva, hogy korlátozzák a szólásszabadságomat, ezért jó, hogy van már űrkutatási biztosunk, mert ha megtehetjük, azt kérem, hogy lőjük ki az összes ilyen elkorcsosult liberálist a Holdra"

– kommentálta Horváth Zsófia a Zuckerberg-kommandó újabb akcióját.

A cenzúragépezet tehát továbbra sem áll le, a közösségi oldal "gyűlöletbeszédre" hivatkozva tiltotta kollégánkat:

Mint látható, Zuckerberg weboldala a következő cikkért rágott be munkatársunkra:

Érdekes azért belegondolni, hogy ha mondjuk azt a kérdést tettük volna fel, hogy "miért van olyan sok férfi a közéletben", valószínűleg ezek a liberális jelentgetők könnyes szemmel tapsikoltak volna örömükben. Amint szembemegyünk a píszível, és a nekik nem tetsző témákat kezdjük feszegetni, már támadnak is a jelentgetők. Idáig jutottunk.

Leírtál egy szót, ami a Facebook Istene szerint tilos? Gondoltál valamire, amire Neked amiatt, mert jobbos vagy, nem lett volna szabad? Kimondtad az igazságot? Nyomodban jár a gondolatrendőrség? Akkor nálunk a helyed! Küldd el a letiltott cikkedet, képedet, videódat új rovatunkba – a Censored vár téged. Hadd lássa csak mindenki, hogy miért büntet téged a píszíszeku. Csatlakozz a lázadókhoz!
A [email protected] címre várjuk leveleiteket, CENSORED tárgymegjelöléssel.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére