Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Modern könyvégetés: leszedtek a bestsellerlistáról egy Sorosról szóló könyvet

888.hu

2022.01.31. 19:30

Pedig vitték, mint a cukrot.

 

Soros György nemzetközi tőzsdespekulánsról rengeteg könyv jelent már meg. Van köztük propagandakiadványnak is elkönyvelhető alkotás (pl. A nyílt társadalom védelmében), ténykötet (A Nagy Terv – A Soros-birodalom Közép- és Kelet-Európában) és olyan is, amely keményen kritizálja a milliárdos ármánykodásait.

Utóbbi két kategóriába sorolható az Egyesült Államokban január 18-án megjelent The Man Behind the Curtain: Inside the Secret Network of George Soros.” (Az ember a függöny mögött: Soros György titkos hálózata belülről).

A kötet szerzője, Matt Palumbo arról is lerántotta a leplet, hogy a The New York Times című lap nem vette fel a könyvet a bestsellerlistájára.

A Bookscan szerint a „The Man Behind the Curtain” a 12. legkelendőbb könyv volt a nem fikció listán , és az első helyen állt az Életrajz/önéletrajz kategóriában. Ennek ellenére a New York Times kizárta a bestsellerlistájáról”

– írta a szerző.

Állítása szerint a könyv simán átlépte a minimális ötezer első hetén eladott példányszámot, ami ahhoz kell, hogy a listára kerüljön.

A könyv egyik nagy témája nyilvánvalóan Soros befolyása a médiára, így kedves tőlük, hogy legalább megerősítették a könyvnek ezt a részét”

– írta Matt Palumbo.

Egyelőre még nem olvastuk a könyvet, így nem tudjuk, hogy bekerült-e, de 2018-ban a 888.hu is beszámolt arról, hogy Soros Fund Management LLC több mint 3 millió dollár értékben vásárolt New York Times részvényeket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére