Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Előkerült egy hangfelvétel, amin a Twitter vezetői értekeznek Musk érkezése után

888.hu

2022.04.28. 10:10

A Project Veritas nevű amerikai oknyomozó újságíró szervezet közzétett egy 45 perces hanganyagot, amely az után készült, hogy Elon Musk milliárdos átvette az irányítást a Twitternél. A sors fintora, hogy a Twitter korábban letiltotta a Project Veritas-t.

 

Amint arról a 888.hu is több alkalommal beszámolt, Elon Musk, a Tesla és a Space X alapítója megvásárolta a Twittert.

 

Az amerikai üzletember körülbelül 44 milliárd dolláros vételi ajánlatát fogadta el a Twitter vezérkara.

A közösségi oldal teljes megvásárlása még sehol sem volt, de pár hete, amikor is Musk csak a Twitter 9,2 százalékát szerezte meg, a libernyákok már elkezdték a sivalkodást.

 

A puha és nagyon woke hópihék számára ezt a cikket tudjuk ajánlani, hogy segítsük őket egy kicsit a gyászmunka elvégzésében:

 

De a Twitter-saga itt nem ért véget.

 

James O'Keefe Project Veritas nevű oknyomozó újságíró szervezete kiszivárogtatta a Twitter egyik belső megbeszélését, amely Musk nyélbe ütött üzlete után készült.

A megbeszélés állítólag körülbelül 45 percig tartott; az alkalmazottak az igazgatótanács tagjait, Bret Taylort és a vezérigazgatót, Para Agrawalt kérdezték a vállalat jövőjéről és Musk szándékairól a platform megvásárlásával kapcsolatban.

Taylor azzal kezdte a megbeszélést, hogy elismerte, milyen hirtelen változott meg a helyzet a cégnél, és hogy a dolgozókat bizonyára sokkolta a gyors fordulat. Kijelentette:

Én is csak szeretném elismerni a mai nap összes érzelmét. Ez egy érzelmes nap. A törvény szerint a részvényesek érdekében kell cselekednünk.”

 

Parag Agrawal vezérigazgató megpróbálta megnyugtatni a cég őrjöngő woke-katonáit.

 

Fontos elismerni, hogy mindannyiukban sokféle érzés kavarog azzal kapcsolatban, ami történik. Sokan közületek aggódnak, néhányan izgatottak, sokan azt várják, hogy megértsék, hogyan is megy ez.”

– fogalmazott.

 

Agrawal igyekezett eloszlatni az alkalmazottak esetleges félelmeit a vállalat jövőjével kapcsolatban, kijelentve, hogy

a közösségi médiaplatform jelenlegi „tartalom moderálási” politikája [másnéven: cenzurája – a szerk.] „alapvető fontosságú a Twitter biztonságának és növekedésének megőrzéséhez”.

 

Leslie Berland marketingigazgató emlékeztetett:

Elon a nyilvánosság előtt világossá tette, hogy a platform megvásárlásának egyik fő oka a moderációs politikánk és az egészségügyi kérdések kezelésével kapcsolatos nézeteltéréseink voltak. Ez nagyon nehéz helyzetbe hozza a Twitter szolgáltatását és a Trust and Safety-t, valamint mindenkit, akinek fontos az egészségügy a platformon.”

 

 

Érdekesség, hogy idén februárban a Twitter véglegesen letiltotta a Project Veritas felhasználófiókját. Pár héttel ezelőtt pedig James O'Keefe fiókját is letiltották, amelynek 900 ezer követője volt. O'Keefe perel.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Egy hét múlva a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kongresszusán döntenek a jövő évi A csoportos vb helyszínéről. Mint ismert, a háború miatt nem lehet házigazda Szentpétervár, a helyére a nemrég feljutott Magyarország és Szlovénia, azaz Budapest és Ljubljana jelentkezett, illetve a finn-lett kettős. Az IIHF küldöttsége a napokban Budapesten járt, hogy felmérje a rendezés esélyeit, lehetőségeit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére