Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Előkerült egy hangfelvétel, amin a Twitter vezetői értekeznek Musk érkezése után

888.hu

2022.04.28. 10:10

A Project Veritas nevű amerikai oknyomozó újságíró szervezet közzétett egy 45 perces hanganyagot, amely az után készült, hogy Elon Musk milliárdos átvette az irányítást a Twitternél. A sors fintora, hogy a Twitter korábban letiltotta a Project Veritas-t.

 

Amint arról a 888.hu is több alkalommal beszámolt, Elon Musk, a Tesla és a Space X alapítója megvásárolta a Twittert.

 

Az amerikai üzletember körülbelül 44 milliárd dolláros vételi ajánlatát fogadta el a Twitter vezérkara.

A közösségi oldal teljes megvásárlása még sehol sem volt, de pár hete, amikor is Musk csak a Twitter 9,2 százalékát szerezte meg, a libernyákok már elkezdték a sivalkodást.

 

A puha és nagyon woke hópihék számára ezt a cikket tudjuk ajánlani, hogy segítsük őket egy kicsit a gyászmunka elvégzésében:

 

De a Twitter-saga itt nem ért véget.

 

James O'Keefe Project Veritas nevű oknyomozó újságíró szervezete kiszivárogtatta a Twitter egyik belső megbeszélését, amely Musk nyélbe ütött üzlete után készült.

A megbeszélés állítólag körülbelül 45 percig tartott; az alkalmazottak az igazgatótanács tagjait, Bret Taylort és a vezérigazgatót, Para Agrawalt kérdezték a vállalat jövőjéről és Musk szándékairól a platform megvásárlásával kapcsolatban.

Taylor azzal kezdte a megbeszélést, hogy elismerte, milyen hirtelen változott meg a helyzet a cégnél, és hogy a dolgozókat bizonyára sokkolta a gyors fordulat. Kijelentette:

Én is csak szeretném elismerni a mai nap összes érzelmét. Ez egy érzelmes nap. A törvény szerint a részvényesek érdekében kell cselekednünk.”

 

Parag Agrawal vezérigazgató megpróbálta megnyugtatni a cég őrjöngő woke-katonáit.

 

Fontos elismerni, hogy mindannyiukban sokféle érzés kavarog azzal kapcsolatban, ami történik. Sokan közületek aggódnak, néhányan izgatottak, sokan azt várják, hogy megértsék, hogyan is megy ez.”

– fogalmazott.

 

Agrawal igyekezett eloszlatni az alkalmazottak esetleges félelmeit a vállalat jövőjével kapcsolatban, kijelentve, hogy

a közösségi médiaplatform jelenlegi „tartalom moderálási” politikája [másnéven: cenzurája – a szerk.] „alapvető fontosságú a Twitter biztonságának és növekedésének megőrzéséhez”.

 

Leslie Berland marketingigazgató emlékeztetett:

Elon a nyilvánosság előtt világossá tette, hogy a platform megvásárlásának egyik fő oka a moderációs politikánk és az egészségügyi kérdések kezelésével kapcsolatos nézeteltéréseink voltak. Ez nagyon nehéz helyzetbe hozza a Twitter szolgáltatását és a Trust and Safety-t, valamint mindenkit, akinek fontos az egészségügy a platformon.”

 

 

Érdekesség, hogy idén februárban a Twitter véglegesen letiltotta a Project Veritas felhasználófiókját. Pár héttel ezelőtt pedig James O'Keefe fiókját is letiltották, amelynek 900 ezer követője volt. O'Keefe perel.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az energiabiztonságról és a migrációról is tárgyalt Orbán Viktor a török parlament elnökével

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Mustafa Sentopot, a Török Nagy Nemzetgyűlés elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

A spórolás miatt. A miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón azt is elmondta, hogy újabb nemzeti konzultációt indít a kormány, ezúttal az Oroszországot érintő szankciókkal kapcsolatban.

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Az elmúlt napok diskurzusát okkal uralta az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékek felrobbantása, amiről semmi biztosat nem tudunk, és hacsak az elkövető fél nem vallja be nyilvánosan, akkor nem is fog kiderülni, hogy ki állt a robbantás hátterében. Noha nem zárható ki az sem, hogy Oroszország volt az elkövető fél, sokkal kézenfekvőbb és logikusabb magyarázatnak bizonyul, hogy az Egyesült Államok – direkt vagy indirekt – szabotázsakciójáról van szó, hiszen Washington több szempontból is profitál az így kialakult konfliktusból. Egyrészről az USA évek óta próbálta megakadályozni a gázvezeték üzembe helyezését, másrészt az orosz gázszállítási alternatíva megszűnése által teljes mértékben kiszolgáltatja Európát, hogy drága cseppfolyósított gázt vegyen az USA-tól, harmadrészt pedig az amerikai hadiipari lobbi is erőteljesen a háború elhúzódásában érdekelt. Az sem Amerika ártatlanságát bizonyítja, hogy februárban maga Biden elnök ígérte meg, hogy az orosz agresszió bekövetkezte esetén „képesek lesznek véget vetni az Északi Áramlat 2-nek”.

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Európában elsőként Magyarországon kérdezik meg az emberek véleményét az EU által bevezetett Oroszország ellen irányuló szankciókról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére