Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre rémisztõbb mértéket ölt a Facebook cenzúrája

Horváth József György

2018.09.10. 14:45

Újabb válogatás olvasóink letiltott tartalmaiból, valamint egy ijesztõ történet a cenzúragépezet ámokfutásáról.

"Tisztelt 888!

30 napra(!!!!!) letiltott a Facebook "gyűlöletbeszéd miatt". Fotó csatolva. Nem tudom, hogy a néhány szavas komment melyik része a gyűlöletbeszéd. Nevetséges.

Üdv,

Gábor"

"Tisztelt Szerkesztőség,

Ezúton küldenék a Facebook-cenzúra témájában egy képernyőfelvételt, amelyen egy törölt posztom látható. A Citizen Go egy petícióját osztottam meg, ami a gender szak megszüntetését támogatja. Jelenleg is le vagyok tiltva 30 napra.

Üdvözlettel,

Tamás"

"Kedves szerkesztők!

Az alábbi svéd hírt egy svéd barátom tette közzé a Facebookon. Egy politikailag korrekt óvodában kihajították a régi Pippi és Emil könyveket, amik a klasszikus svéd lány és fiú mintaképeket tartalmazzák. Ráadásul a gyerekek nem játszhatnak a saját nemüknél klasszikusan divatos játékokkal. Erre írtam a poszt alá egy rövid kommentet: "sick". Fél óra múlva már nem volt ott..."

Genusdagis slängde alla böcker om Pippi och Emil

Alla barn ska kallas för "hen", pojkar pressas att bära klänning och Astrid Lindgren-böcker har slängts i normkritikens namn. Det är verkligheten på en kommunal förskola i södra Sverige. - En dag viskade en flicka i mitt öra: "Är jag en pojke eller flicka?", berättar en av barnskötarna på förskolan.

És a végére egy egészen elképesztő történet:

"Tisztelt Szerkesztőség!

Beleolvastam pár Facebook-panaszba, de egy valamit nem értek; egy indokról nem olvastam… ami miatt engem is kidobott a Zuckerberg-tenyészet. Személyazonosságomat igazoló hatósági igazolvány bemutatására köteleztek!! Melyet természetesen megtagadtam, hiszen nem hatóság a Facebook, illetve ki az a hülye, aki neten bármilyen bizalmas adatokat tartalmazó iratot/kártyát (szkennelve) bemutat, tereget…

Engem – ennek megtagadása miatt – végleg kitöröltek az oldalról. Egészen pontosan nem férek hozzá a ma is aktív (!) oldalamhoz! Aktivitását partnereim, ismerőseim jelezték…. A mai napig maileket küld a FB, melyekben olvasható, hogy új ismerősfelkéréseim érkeztek. A kitiltásom, az oldalamhoz való hozzáférhetetlenségem mellett és után! Mindehhez hozzá kell tennem, hogy egy 3000 fős csoportnak voltam egyik adminja; rengeteg hasznos tartalomtól, saját bejegyzéseimtől elestem…; nem egy (windows, android, ios) alkalmazáshoz Facebook-profillal voltam bejelentkezve, tehát azok is használhatatlanná váltak.

Üdv:

Egy volt Facebook-felhasználó"

Leírtál egy szót, ami a Facebook Istene szerint tilos? Gondoltál valamire, amire Neked amiatt, mert jobbos vagy, nem lett volna szabad? Kimondtad az igazságot? Nyomodban jár a gondolatrendőrség? Akkor nálunk a helyed! Küldd el a letiltott cikkedet, képedet, videódat új rovatunkba – a Censored vár téged. Hadd lássa csak mindenki, hogy miért büntet téged a píszíszeku. Csatlakozz a lázadókhoz!
Nemsokára lesz külön e-mail-fiókja is a Censored rovatnak, addig is a [email protected] címre várjuk leveleiteket, CENSORED tárgymegjelöléssel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére