Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Instagram elnézi, hogy illegális hitelt reklámoznak Novák Katalin nevével

M. Kovács Róbert

2021.05.22. 18:50

Novák Katalin képeit és nevét felhasználva hirdet „magánhitelt” (uzsorát?!) egy Instagram oldal. Hiába jelentettük a közösségi médiafelületen, hogy valaki ellopta a magyar családügyi miniszter személyiségét, az Instagram üzemeltetői szerint ez belefér. Vajon George Floyd esetében is így járnának el?!

 

Már megszokhattuk, hogy

a tengerentúlról irányított közösségi alkalmazások ultraliberális irányelvek alapján időnként eltüntetik a jobboldali politikai szereplők profiljait,

vagy korlátozza elérhetőségüket. Ahogy azt is, hogy

az általuk „kirekesztőnek” ítélt tartalmakat viszont vasszigorral távolítják el.

Ugyanezt a határozottságot azonban nem nagyon lehet felfedezni, amikor jobboldali közszereplők nevével élnek vissza pofátlanul.

Úgy ahogy

most éppen Novák Katalin családügyi miniszter nevét és fotóját lopta el ismeretlen elkövető és ajánlgat „magánhitelt” 3 százalékos kamatra 500 ezer és 10 millió forint közötti összegben.

Azon túl, hogy

az üzenetekben ajánlgatott magánhitel nagyjából annyira lehet legális, mint amit Gyurcsány Ferenc cége adott a vád alá helyezve érthetően „megszorult” Czeglédy Csaba cégének,

de az sem éppen törvényszerű ha ehhez egyébként egy magyar kormánytag közszereplő nevét és arcképét használja fel az ügyeskedő.

A visszaélés tényét

jelentettük az Instagram más esetekben szigorú cenzorainak,

és ekkor jött a meglepetés, szerintük ugyanis ez nem sérti az alapelveiket.

Oké, értjük...

Ezek szerint csak a kisebbségek jogai sérthetetlenek, egy közszereplő nevével az Instagram szerint bárki azt csinál, amit akar.

Reméljük, hogy a családügyi miniszter nem így gondolja és – esetleg – bűntető feljelentést tesz a személyiségtolvaj és a neki asszisztáló közösségi oldal ellen is...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Mi tagadás, az őszödi beszéd kiverte a biztosítékot Fábián Gábornál. Annál is inkább, mert, ha választani kellett – ezt soha sem tagadta –, inkább a jobboldal felé húzott. Szóval nem rejtette véka alá a véleményét Gyurcsány Ferenc beszédének kiszivárogtatása után, de arra azért nem gondolt, hogy gumibotokkal vesznek elégtételt azokon, akik felháborodtak a hamis választási ígéreteken, az ország valós helyzetének az elhallgatásán, és nem kerestek felelősöket, az akkori vezetők pedig továbbra is békésen ülhettek a babérjaikon. Elvégre nem volt ott semmi látnivaló, csak egy országot csaptak be.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére