Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

Horváth József György

2018.11.12. 19:42

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Az Univerzum Urai követik a totalitárius liberális logikát. Indoklás nincs, aki nem haladó liberális, LMBTQ-lobbista, az kussoljon. Érvek híján az elhallgattatás marad, ahogy tették ezt történetük során mindig is"

– kommentálta Megadja Gábor publicistánk a Facebook-tiltását.

A Megadja 888 oldal közzétételét a Facebook "gyűlöletbeszéd" miatt vonta vissza, azaz teljesen elérhetetlenné tette. Természetesen nem indokolták meg, hogy pontosan mi számított gyűlöletbeszédnek Megadja oldalán, ami a "közösségi alapelvekbe ütközött".

UPDATE: Gellértet 3 napra letiltotta a Facebook, mert kiállt Megadja mellett. Dübörög a Facebook-diktatúra.

Úgy látszik, a Facebook szerint gyűlöletbeszédnek számít kiírni vagy kitenni képben, hogy "Ruszkik Haza!" Egészen elképesztő mértéket öltött a legnagyobb közösségi oldal cenzúrája.

Leírtál egy szót, ami a Facebook Istene szerint tilos? Gondoltál valamire, amire Neked amiatt, mert jobbos vagy, nem lett volna szabad? Kimondtad az igazságot? Nyomodban jár a gondolatrendőrség? Akkor nálunk a helyed! Küldd el a letiltott cikkedet, képedet, videódat új rovatunkba – a Censored vár téged. Hadd lássa csak mindenki, hogy miért büntet téged a píszíszeku. Csatlakozz a lázadókhoz!
A [email protected] címre várjuk leveleiteket, CENSORED tárgymegjelöléssel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére