Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

CÍMKE: Németh Zsolt

"A néppárt kongresszusa a kereszténydemokrácia győzelmével érhet véget"

A nagyobbik kormánypárt külügyi kabinetjének vezetője, Németh Zsolt elmondta, hogy a Fidesz bízik abban, hogy a kereszténydemokrácia győzelmével ér véget az Európai Néppárt kétnapos, helsinki kongresszusa.

Németh Zsolt: Szelíden, mint a galambok, és okosan, mint a kígyók

A felvidékről kitelepített magyarok emléknapján beszélt arról Németh Zsolt fideszes politikus, hogy a Benes-dekrétumok nem maradhatnak érvényben, Esterházy János nem maradhat háborús bűnös, és a nyelvhasználathoz való jogról nem lehet lemondani. Ugyanakkor a fideszes politikus szerint mindezt az EU-n belüli Minority SafePacken keresztül érdemes elérni, a kétoldalú szlovák-magyar kapcsolatok fejlesztésével együtt.

"Ma Orbán Viktort tekintik a szellemi vezetőnek Európában"

Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke Sepsiszentgyörgyön beszélt erről, amikor Orbán Viktor miniszterelnök megbízásából millenniumi zászlót adott át a Gyöngyvirág utcai református templom gyülekezetének. A Gyöngyvirág utcai egyike annak az öt erdélyi református templomnak, amelyet a közelmúltban avattak fel, és amely felépítéséhez a magyar állam is támogatást nyújtott.

Németh Zsolt: ismét vannak olyanok, akik új birodalomba sorolnák Magyarországot

Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke Szacsvay Imre nagyváradi szobránál, az Erdélyi Magyar Néppárt központi ünnepi rendezvényén úgy fogalmazott, hogy megint vannak, akik új birodalomba, globális rendbe sorolnák be a magyarságot, megfosztva nemzeti szuverenitásától, identitásától, és szabadságától, ez azonban '48, '56 és '89 nemzetével nem fog menni.

Adjanak magyarázatot a románok Dabas Attila kitiltására!

Németh Zsolt, a Fidesz külügyi kabinetvezetője szombaton magyarázatot követelt Romániától Dabis Attila, a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) külügyi megbízottjának kitiltása miatt.

Karácsony Gergely laktanyákba telepítené be a bevándorlókat

Karácsony Gergely laktanyákba telepítené be a bevándorlókat

kétharmad

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje használaton kívüli laktanyákba telepítené be a bevándorlókat - idézte fel Halász János az ellenzéki politikus korábbi javaslatát.

Magyarország minden eszközzel el akarja törölni az ukránok jogtipró törvényét

Magyarország továbbra is mindent megtesz az ukrán oktatási törvény körüli vita rendezése érdekében, ezért a közelmúltban az Európai Unió több szervezetét is megkeresték - mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke szombaton.

Még várni kell a teljes szlovák-magyar megbékélésre

Kézzelfoghatóan javultak a magyar-szlovák kapcsolatok a rendszerváltás óta eltelt 27 évben, de a teljes megbékélésre még várni kell - mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke szombaton a Békés megyei Tótkomlóson a csehszlovák-magyar lakosságcsere 70. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Trump: hamarosan felhúzzuk a falat a mexikói határon; az ukrán parlament a magyar kisebbséget szívatja; Asztanában dől el Szíria jövője. Ezek a nap legfontosabb hírei.

Németh Zsolt: aggasztó tendenciák jelentek meg Ukrajnában

Németh Zsolt: aggasztó tendenciák jelentek meg Ukrajnában

kétharmad

A nyelvtörvény szabályozásának elfogadása során is biztosítania kell Ukrajnának azokat a nyelvhasználati garanciákat, melyekkel a nemzeti kisebbségek jelenleg rendelkeznek - jelentette ki Németh Zsolt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Hillary Clinton elismerte vereségét; Németh Zsolt: új fejezet jöhet a magyar-amerikai kapcsolatokban; a többség kockázatosnak tartja az alkotmánymódosítás bojkottját. A nap legfontosabb hírei!

Németh Zsolt: Trump győzelme megújíthatja a legmagasabb szintű magyar-amerikai kapcsolatokat

Donald Trump elnökké választása lehetőséget teremt arra, hogy újrainduljon a magas szintű párbeszéd Magyarország és az Amerikai Egyesült Államok között - mondta el a 888.hu-nak adott interjúban Németh Zsolt, az Országgyűlés Külügyi Bizottságának fideszes elnöke. A Magyar Atlanti Tanács alelnöke szerint nem kell félteni a NATO-t Trump elnökségétől, ugyanakkor Amerika várhatóan felhagy a demokráciaexport nemzetközi beavatkozási politikájával.

A brüsszeli bürokraták is belátták: szükség van európai hadseregre

A brüsszeli bürokraták is belátták: szükség van európai hadseregre

kétharmad

Az év végéig elkészülhet az uniós terv a Magyarország által felvetett európai hadsereg megvalósításáról - mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke az Európai Unió külügyi bizottságainak elnökeivel folytatott pozsonyi tanácskozás után.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére