Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

CÍMKE: Kovács Zoltán

Az európai pártpolitikát a migrációhoz való hozzáállás határozza meg

Az európai pártpolitikai erővonalakat új téma, a migrációhoz hozzáállás határozza meg - mondta Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában szerdán.

Kovács Zoltán: csak az léphesse át az európai határokat, akinek joga van arra

A tagállami erőfeszítéseket úgy kell összehangolni, hogy Európa határai átjárhatatlanok legyenek, és csak az léphesse át a határt, akinek joga van arra - mondta Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.

Kovács Zoltán: sokan még mindig "összeurópai" megoldásokat várnak a migrációs válságra

Csaknem négy évvel a migrációs válság kezdete után sokan még mindig "összeurópai" megoldásra várnak, de ilyen megoldás nincs a láthatáron, és a realitásokat figyelembe véve nem is lehetne hatékony - mondta hétfőn Londonban Kovács Zoltán.

Kovács Zoltán a Sky Newsnak: Magyarország nem egyoldalú határvédelmi lépéseket tett

A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára hétfőn Londonban a brit hírtelevíziónak nyilatkozva hangsúlyozta, hogy Nagy-Britannia például évek óta a francia oldalon, Calais-ban tart fenn határvédelmi rendszert Franciaország segítségével.

Kovács Zoltán: Semmilyen szempontból nem kell szégyenkeznünk

Kovács Zoltán: Semmilyen szempontból nem kell szégyenkeznünk

kétharmad

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár volt a Hír TV vasárnap esti műsorának, A nyolcasnak a vendége.

A migráció miatt sorsdöntő lesz az EP-választás

Az Európába irányuló migráció miatt sorsdöntő lesz az unió és a kontinens életében a májusi európai parlamenti választás - jelentette ki a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár vasárnap este a svéd közszolgálati tévé Napirend című műsorában.

Kovács Zoltán: nem kötünk kompromisszumot a migráció ügyében

Kovács Zoltán Orbán Viktor a Fidesz kizárását szorgalmazó pártoknak írt levelére reagált.

A bevándorláspárti BBC riportere kötözködni próbált Kovács Zoltánnal, de nem jött össze neki

A bevándorláspárti BBC riportere kötözködni próbált Kovács Zoltánnal, de nem jött össze neki

kétharmad

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a BBC brit közszolgálati televízió HardTalk című interjúműsorának hétfői adásában vendégeskedett.

Kovács Zoltán: a magyar emberek véleménye fontosabb a pártfegyelemnél

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt az Európai Néppárton belüli kritikákról.

Brüsszel beismerő vallomást tett a bevándorlás támogatásáról

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint Brüsszel reakciója felér egy beismerő vallomással.

Akárhogy tagadják az európai bürokraták, bevándorláspárti álláspontot képviselnek

Kovács Zoltán kedden a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában vendégeskedett.

Az Európai Bizottság bevándorlókontinenst csinálna Európából

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn újságíróknak elmondta, hogy az Európai Bizottságnak a migráció kezelésével kapcsolatos tervei ellentétesek azzal, amit Magyarország kormánya és a magyar emberek vallanak, Európából bevándorlókontinenst szeretnének csinálni, ezzel viszont Magyarország nem ért egyet.

"Készülnek azok a tervek, amelyeket az Európai Bizottság tagad"

Erről Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár beszélt Budapesten.

Brüsszel egyik terve, hogy sokkal több pénzt akar adni a migrációt segítő szervezeteknek

A kormány szerint Brüsszel továbbra is támogatni akarja az illegális bevándorlást, amiről a magyar embereknek tudniuk kell, ezért indítottak újabb tájékoztató kampányt - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, Kovács Zoltán keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

A migráció kérdéséről dönthetnek az emberek májusban

A migrációs nyomást nem menedzselni kell, hanem megszüntetni - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, aki szerint a májusi európai parlamenti választáson a migráció kérdéséről is döntenek az emberek.

Kovács Zoltán: migrációellenes hozzáállásunkból politikánk minden eleme levezethető

Kovács Zoltán: migrációellenes hozzáállásunkból politikánk minden eleme levezethető

kétharmad

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár magyar és brit újságírók részvételével tartott sajtóbeszélgetést Magyarország londoni nagykövetségén.

"Politikai bosszú része volt az EP-vita"

Nem a jogállamiságról szólt a szerdai EP-vita, hanem politikai bosszú része volt, amelynek egyetlen oka az volt, hogy Magyarország a migráció ügyében eltérő álláspontot foglal el.

"A bevándorláspárti politika elfoglalta az európai intézményeket"

Erről Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár beszélt Brüsszelben.

A kormány nem asszisztál a bevándorláspártiak hadjáratához

A kormány nem asszisztál a bevándorláspártiak hadjáratához

kétharmad

Elsőként Kovács Zoltán jelentette be, hogy a kormány nem vesz részt az EP azon brüsszeli ülésén, amelyen ismét Magyarországról vitáznak majd.

Kovács Zoltán: Európa számára sorsdöntő lehet az EP-választás

Nagyon éles küzdelemre számít a kormány az európai parlamenti (EP-) választáson, amely sok szempontból sorsdöntő lehet Európa számára - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Kovács Zoltán egy mondattal rakta helyre a New York Times legújabb fasisztázását

Az államtitkár Soros lapjának karácsonyi cikkére reagált.

Kovács Zoltán felvilágosította a liberális CNN-t

Kovács Zoltán felvilágosította a liberális CNN-t

kétharmad

Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a CNN amerikai hírtelevíziónak adott hétfő este interjút.

Kovács Zoltán példásan tette helyre az "isiászos" Junckert

Kovács Zoltán példásan tette helyre az "isiászos" Junckert

kétharmad

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság isiászos vezetője péntek este kezdte el szapulni az európai vezetőket, köztük a magyar miniszterelnököt is. Szombaton Kovács Zoltán tette helyre a brüsszeli vezetőt.

Brüsszel kettős mércével nyomná el Magyarország bevándorlásellenes hangját

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint Brüsszelben megpróbálják elnyomni a bevándorlásellenes hangokat.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez volt ma.

Kovács Zoltán kioktatta Soros lapját, a The New York Timest

Kovács Zoltán kioktatta Soros lapját, a The New York Timest

kétharmad

A The New York Times szerkesztőbizottságát rendkívül "izgatja" és "aggasztja" Orbán Viktor magyar miniszterelnök "jobboldali, nativista, nacionalista politikája" - írta ironikus hangvételben a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára, reagálva a Soros lapjában a közelmúltban megjelent, Magyarországgal és Orbán Viktor miniszterelnökkel foglalkozó cikkre.

Az EU menedzseli a migrációt

Az EU menedzseli, nem pedig megállítja a migrációt - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Kovács Zoltán kioktatta a Soros miatt antiszemitázó németeket

Kovács Zoltán kioktatta a Soros miatt antiszemitázó németeket

kétharmad

Kovács Zoltán kormányszóvivő visszautasította Handelsblatt állítását, hogy a kormány Soros elleni támadásai antiszemita jellegűek lennének.

"Mi köze a Soros-egyetemnek a tanszabadsághoz?"

Mi köze a tanszabadsághoz a CEU-nak - kérdezte olvasói levélben Kovács Zoltán magyar kormányszóvivő a Globe and Mail című kanadai napilapban, a Közép-európai Egyetem (CEU) rektorával, Michael Ignatieff történésszel készült, hétfőn megjelent interjúra reagálva.

Kovács Zoltán a The Economist hasábjain iskolázta le a bevándorláspártiakat

Magyarország észszerűen érvel, amikor ragaszkodik a bevándorlás korlátozásához - írta a The Economist című brit folyóiratnak küldött levelében Kovács Zoltán.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére