Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

CÍMKE: Balog Zoltán

Európa jövője: család vagy migráció

Európa jövője: család vagy migráció

kétharmad

Percről percre tudósításunk a Századvég konferenciájáról, melyen felszólal többek között Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke. A rendezvényt a Századvég Alapítvány elnöke, a 888.hu főszerkesztő-hírigazgatója, G. Fodor Gábor nyitja meg.

Lemond Balog Zoltán

A volt emberierőforrások-miniszter lemond parlamenti mandátumáról.

"Az európai néppártoknak vissza kell térniük a kereszténydemokrata értékekhez"

"Az európai néppártoknak vissza kell térniük a kereszténydemokrata értékekhez"

kétharmad

Az emberi erőforrások leköszönő minisztere szerint Európa jövőjének szempontjából fontos, hogy az európai néppártok visszatérjenek a hagyományos, konzervatív értékekhez.

Nemzetközi hírű orvos válthatja Balog Zoltánt a miniszteri poszton

A Figyelő információi szerint Kásler Miklós, Széchenyi-díjas magyar onkológus, egyetemi tanár, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója lehet Balog Zoltán utódja az Emmi élén.

Balog Zoltán lemond a miniszteri posztjáról

Balog Zoltán lemond a miniszteri posztjáról

kétharmad

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az Origónak adott interjújában elmondta, hogy nem lesz tagja az új kormánynak.

Az a választás tétje, hogy kié lesz Magyarország

Az a választás tétje, hogy kié lesz Magyarország

kétharmad

Az április 8-ai választás tétje az, hogy kié lesz Magyarország - mondta Balog Zoltán Budapesten, a Kelenvölgyi Közösségi Házban tartott lakossági fórumon a március 15-ei ünnep előtti estén.

Balog: "A tét nagyobb, és a cél magasabb"

Nem csak egy pártszövetség győzelméről van szó, a tét nagyobb - hangoztatta az emberi erőforrások minisztere a kormányfő évértékelő beszéde előtt, vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban.

Korábban érkezik az egészségügyi szakdolgozók béremelése

Korábban érkezik az egészségügyi szakdolgozók béremelése

kétharmad

Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be Balog Zoltán szerdán, budapesti sajtótájékoztatóján.

117 új mentőautót kap az Országos Mentőszolgálat

A hírt az Országos Mentőszolgálatnál tartott sajtótájékoztatóján jelentette be Balog Zoltán.

Nagyon jól járnak a családok 2018-ban

Nagyon jól járnak a családok 2018-ban

kétharmad

Az emberi erőforrások minisztere kedden elmondta, hogy 2018 a családok éve lesz, aminek köszönhetően még több támogatást és figyelmet kapnak a magyar családok.

Balog Zoltán: folyamatosan jönnek az eredmények

Minden napra akadna egy-egy jó hír, egy-egy biztató eredmény, egy új fejlesztés, egy megnyíló lehetőség. A mögöttünk lévő közel nyolc év "eredményei kezdenek beérni" - mondta az emberi erőforrások minisztere a szombaton megjelent interjújában.

Ezekkel az eszközökkel segíti a kormány az üldözött keresztényeket

Ezekkel az eszközökkel segíti a kormány az üldözött keresztényeket

kétharmad

A kormány számos eszközzel segíti a közel-keleti üldözött keresztényeket - mondta az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés igazságügyi bizottsága előtti éves meghallgatásán kedden. Balog Zoltán az egyházi kérdések mellett beszámolt a civil szervezeteket érintő, valamint a társadalmi felzárkózási ügyek állásáról is.

Felesleges volt a sivalkodás, az Emmi támogatást nyújt a hospice háznak

Az emberi erőforrások minisztere utasítást adott az egészségügyért felelős államtitkárnak, hogy biztosítsa a Magyar Hospice Alapítvány működéséhez szükséges forrást - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szombaton, az MTI-vel.

500 éve kezdődött a reformáció

500 éve kezdődött a reformáció

szabad vasárnap

Ma tartják a reformáció emlékévének központi, egész napos megemlékezését a Papp László Budapest Sportarénában.

Ukrajna nem változtat a magyar nemzetiségi oktatáson

Magyarország ígéretet kapott, hogy addig nem vezetnek be semmilyen változtatást Ukrajnában a magyar kisebbség oktatásában, amíg nem születik meg az Európa Tanács Velencei Bizottságának állásfoglalása az új ukrán oktatási törvény erre vonatkozó részeiről - közölte Balog Zoltán.

Balog Zoltán elbeszélgetne ukrán minisztertársával

Balog Zoltán elbeszélgetne ukrán minisztertársával

kétharmad

Személyes találkozót javasolt Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma vezetője Lilja Hrinevics ukrán oktatási és tudományos miniszternek.

Balog: Kötcsén a keresztény európai értékeink, az életformánk megőrzésének lehetőségeiről lesz szó

A családpolitika és a keresztény értékek védelme áll majd az idei, tizenhatodik polgári piknik középpontjában, amelyet a hét végén tartanak Kötcsén - mondta az esemény házigazdája, Balog Zoltán a Magyar Időknek.

A református egyház szerint nem bűn igénybe venni a lombikbébiprogramot

A református egyház szerint nem bűn igénybe venni a lombikbébiprogramot

kétharmad

A reformátusok is megszólaltak a lombikbébiügyben, igent mondva az életre. A népesség csökkenésének megállítása a magyarság egyik sorskérdése Balog Zoltán református lelkipásztor, az emberi erőforrások minisztere szerint, aki a Reformátusok Szárszói Konferenciáján a hivatásetikáról tartott előadást, majd ezt követően a Parókia portálnak nyilatkozott - többek között a mesterséges megtermékenyítésről.

Újabb milliárdokat költ a kormány iskolafelújításokra

Újabb milliárdokat költ a kormány iskolafelújításokra

kétharmad

81,2 milliárd forint. Ennyit költ a kormány iskolafelújításra, melynek köszönhetően 400 település 527 intézménye újul meg.

Orbán: fontos kereskedelmi partnere vagyunk Kínának

Orbán: fontos kereskedelmi partnere vagyunk Kínának

kétharmad

Magyarország és Kína stratégiai partnerségének megerősítése jegyében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Liu Jen-tung kínai miniszterelnök-helyettes az Országházban szerda délelőtt.

A családokat segítő újabb intézkedésekről döntött a kormány

A családokat és a gyermekvállalást segítő újabb intézkedésekről döntött a kormány - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szombaton a budapesti Német Gazdasági Klub (DWC) rendezvényén, ahol átvette a szervezet Német-Magyar Barátság Díját.

Európa jövője a közép-európai összefogásban van

Európa jövője a közép-európai összefogásban van

kétharmad

Egy gyenge Európa nem használ a világnak, hiszen nem tudja betölteni azt a szerepet, amelyre hivatott, vagyis, hogy segítsen a szegényebb népeknek - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a bécsi Diplomáciai Akadémián tartott csütörtöki pódiumbeszélgetést követően. Balog Zoltán szerint Európa jövője a közép-európai összefogásban van gazdaságilag, politikailag és kulturálisan egyaránt, ami indokolttá teszi, hogy a V4-ek még szorosabbá tegyék együttműködésüket.

Ebben látja Orbán Európa megújulását

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap beszélt Budapesten arról, hogy bátor közösségek létére van szükség, amelyek büszkén vallják magukat kereszténynek, európainak, németnek és magyarnak.

Fordulat a kilencosztályos iskola ügyében

Sajtóinformációk szerint egy darabig még biztosan nem vezetik be az alaposztályt.

A CEU-t is érintő törvénymódosítás jogokat biztosít, és nem előjogokat

A külföldi egyetemek ügyében javasolt törvénymódosítás Magyarország, a magyarok érdekeit szolgálja, az új szabályok betarthatóak, "jogokat biztosítanak, és nem előjogokat" - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a felsőoktatási törvényt módosító javaslat keddi összevont vitáját megnyitó expozéjában, az Országgyűlésben.

Ezért nem értik a liberálisok a családtudományt

A családtudományoknál a demográfiai kérdés kerül előtérbe, ideértve például annak kutatását, mi befolyásolja a gyermekvállalási kedvet - ami sok liberálisnál már önmagában habzó szájú visszatetszést kelt, hiszen akkor óriási felelősséget és önfeláldozást is kellene vállalni.

Az osztrákok megszívatnák az Ausztriában dolgozó magyar családokat

Az osztrákok megszívatnák az Ausztriában dolgozó magyar családokat

kétharmad

Már a bécsi parlament előtt van az a tervezet, amely radikálisan csökkentené az országban dolgozó magyar munkavállalók családtámogatását. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szerint ez elfogadhatatlan.

Tizenegy magyar tagot választott az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia

A magyar tudományos és művészeti élet képviselői közül tizenegy embert, köztük Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét választotta tagjává az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia, amelynek tagságot igazoló okleveleit szombaton adták át Salzburgban.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére