Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Világsztárok, akik a feltörekvõ magyar divatmárkát választották

Nagy Gábor

2018.08.14. 18:30

Ezen a nyáron olyan világsztárok viselték a magyar tervezõ, Sándor Szandra ruháit, mint például Kendall Jenner vagy Dua Lipa.

Sándor Szandrának, a Nanushka márka tervezőjének, tulajdonosának sikerült az, ami minden divattervező álma: neve és ruhái ismertté, közkedvelté váltak a legismertebb sztárok körében is. A fiatal tervező kreációit csak a múlt hónapban olyan nagy nevek választották, mint Kendall Jenner vagy Dua Lipa. Jenner az Instagram egyik sztárja, több mint 90 millió követője van, a koszovói albán származású énekesnő pedig az egyik legfoglalkoztatottabb énekes mostanság. Vagyis: minden, amit viselnek, meghatározóvá, trendivé válik az egész világon.

Kendall Jenner júliusban a magyar divattervező 2018-as Pre-Fall kollekciójának Bao névre elkeresztelt, pöttyös ruháját választotta a közös családi fotóra.

Dua Lipa egy hétköznapi viseletben mutatta meg magát Nanushkában, ő is egy pöttyös darab mellett tette le a voksát, amit egy sima farmerrel kombinált.

Sándor Szandra ruhái elvarázsolták a világsztárokat. Legyen szó hétköznapi vagy elegáns megjelenésről, szívesen bújnak a ma­gyar márkájú ruhákba. Ez a siker pedig nemcsak a márkának és a tervezőnek, de Ma­gyar­or­szágnak is ismertséget ad. Több millióan szeretnék megtudni, ki az a fiatal tervező, és honnan jött, akit a legismertebb celebek is szívesen választanak. A Nanushka márka sikere mögött a GB Partners által kezelt Exim Növekedési Alap áll. Az alap 2016. végi befektetése óta ugyanis a márka 60-ról 200-ra növelte a nemzetközi viszonteladói számát, míg 2016-ban 18 000 darab ruhát értékesített, 2018-ban a jelenlegi megrendelési állomány mellett ez a szám meghaladja a 100 000 darabot.

Egy kis kóstoló a kollekcióból:
 

@nycbambi wears the Joyra skirt perfect choice to beat the summer heat #nanushkagirls

NANUSHKA (@nanushka) által megosztott bejegyzés,

 

 

@pernilleteisbaek wears the Masum top #nanushkagirls

NANUSHKA (@nanushka) által megosztott bejegyzés,

 

 

@kiribirii wearing the Lucky bandana top #nanushkagirls

NANUSHKA (@nanushka) által megosztott bejegyzés,

 

 

Giulia in the Sava dress #nanushkagirls

NANUSHKA (@nanushka) által megosztott bejegyzés,

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére