Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Veszélyben az állampolgárság, Harry?

888.hu

2020.01.22. 21:00

Kanadai bevándorlási szakértő szerint Meghan alkalmasabb jelölt az állampolgárságra – avagy a „Megxit”-dráma újabb epizódja.

Miután Harry herceg bejelentése – miszerint feleségével lemondanak királyi rangjukról – felrobbantotta az internetet, elkezdődtek a találgatások, milyen lehetőségek állnak a híres páros előtt. Beindultak a nagy marketing csapatok, az Ikea a költözés nehézségeivel kapcsolatos megértését kifejezve a hercegi pár felé dobozait reklámozta, a Burger King koronával járó állást kínált és a Netflix is érdeklődését fejezte ki egy lehetséges együttműködés kapcsán. De lehet ez sem lesz elég, a kanadai bevándorlási szabályok szerint ugyanis nem lesz olyan egyszerű új életet kezdeniük.

Ha a hercegi pár nemcsak a hat hónapra szóló vízummal tervez az országba érkezni – amely nem engedi, hogy az igénylői Kanadában munkát vállalhassanak, megnehezítve ez esetben a saját lábra állást – akkor a 35 éves Harry diploma hiányában elég kemény eljárás elé néz – írta meg Mario Bellissimo kanadai ügyvéd gondolatait a Metro. A bevándorlási szempontok alapján Meghan sokkal kívánatosabb jelentkező, hiszen pár évig Torontóban dolgozott színésznőként. A migrációs szakértő szerint Kanadának nem elég az, hogy valaki nemzetközileg ismert, jövedelmet hozó munkatapasztalattal is rendelkeznie kell.

A kanadai polgárságról szóló törvényben nem található olyan rendelkezés, amely lehetővé tenné, hogy állampolgárságot adományozzanak a királyi család tagjai számára, így feltételezhető, ha Harryék hosszabb távra terveznek náluk, nem kerülhetik ki a bevándorlási folyamatot.

Meghanék nemrégiben kb. 4,5 milliárd Ft értékben vásároltak egy kastélyt Kanadában, miközben a legutóbbi fejlemények szerint vissza kell fizetniük a közel 1 milliárd Ft-ba kerülő windsori rezidenciájuk felújításának költségeit. Emellett persze a biztonságukat továbbra is garantálniuk kell, aminek finanszírozása úgy tűnik, hamarosan a brit és kanadai adófizetők közös terhe lesz, már ha a bevándorlással kapcsolatos jelentkezési folyamatok egyáltalán sikeresen zajlanak le…

Amíg a kérdések nem tisztázódnak sem maradnak fedél és fedezet nélkül a fiatalok, ugyanis a Cosmopolitan információi szerint Harry édesapja a magánvagyonából kívánja támogatni fia terveit. Vajon apu elintézi az állampolgárságot is, vagy Harry visszaül az iskolapadba, hogy értékesebb jelöltté válhasson? Mindenesetre éljen a „függetlenség”!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére