Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vérfürdõ Mexikóban: sokan meghaltak, miután lövöldözni kezdtek egy sztriptízbárban

Bokor Gábor

2019.03.09. 18:41

Legalább tizenöt embert lõttek le támadók a Mexikó központi részén fekvõ Salamanca városának egyik sztriptízbárjában - közölte szombaton Milenio címû helyi lap biztonsági forrásokra hivatkozva.

További öt ember megsebesült a város La Playa nevű szórakozóhelyén péntek este történt lövöldözésben. A nyomozók szerint egy csoport maszkos fegyveres rontott be a helyiségbe és nyitott tüzet a benntartózkodókra, majd terepjárókon elhajtottak. Szemtanúk beszámolói szerint legkevesebb húszan voltak a klubban a támadás idején.

A történtek indítékát egyelőre homály fedi, ugyanakkor közép-amerikai államban bűnszervezetek rivalizálnak egymással a befolyásért, területek ellenőrzéséért és csempészútvonalakért. Egyes kartellekben emellett a vezetők letartóztatását vagy megölését követően belháborúk is zajlanak. A Reuters úgy tudja, hogy bűnszervezetek jelentős mennyiségű benzint loptak egy salamancai olajfinomítóból.

Andrés Manuel López Obrador mexikói elnök a héten ezért nagyszabású rendőrségi műveletet jelentett be az El Marro néven is ismert helyi bandafőnök, José Antonio Yépez elfogására.

Beszólt a maffiának: tegnap még sztár volt, mára halott

Juan Luis Lagunas Rosales nemrég még a YouTube-videói miatt volt híres a közép-amerikai országban, azonban egyik felvételén beszólt az El Me...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére