Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb botrányba keveredett a United Airlines - ezúttal egy nyúl pusztult el az egyik járaton

888.hu

2017.04.26. 15:48

A United Airlines-nál sorra érik egymást a botrányok. A légitársaság akkor került a figyelem középpontjába, amikor egy utast megvertek a légitársaság emberei. Azóta több, enyhébb bántalmazás is történt. Legutóbb a London Chicago járaton egy nyúl esett áldozatul a légitársaság brutalitásának.

Április első felében egy amerikai orvost le akartak szállíttatni a United Airlines egyik járatáról, mivel a gépen túlfoglalás volt és a légitársaság dolgozóinak nem jutott hely. A légiutaskísérők először megkérdezték, hogy az utasok közül ki adná át a helyét, majd amikor nem vállalkozott erre senki, a biztonsági őrök szó szerint lerángatták az egyik utast a gépről.

Azóta több kisebb incidens is történt a légitársaság járatain.

A legújabb botrány amiatt tört ki, mert egy óriásnyúl elpusztult a United Airlines egyik, Londonból Chicagóba tartó gépén.

A nyúl Annette Edwards, korábbi Playboy modell és nyúltenyésztő tulajdona volt. Állítása szerint a 10 hónapos, kontinentális fajtájú nyúl egészséges volt az út előtt és a csomagtérben pusztult el az út során.

Simont a felszállás előtt három órával vizsgálta meg az állatorvos és alkalmasnak találta a repülésre"

– nyilatkozta Edwards.

Simon az óriásnyúl a tenyésztőtől egy vásárlóhoz tartott.

Rengeteg helyre szállítottunk már nyulakat, és eddig sosem történt hasonló. Egy nagyon ismert személy vásárolta meg Simont, aki most nagyon dühös"

– nyilatkozta a nyúltenyésztő hölgy.

A jelenleg 60 éves Edwards tartja a Guinness Rekordot, mivel ő volt a legidősebb Playboy modell. Nyúltenyésztőként szintén rekorder: ő tenyésztette ki a valaha volt legnagyobb nyulat, az 1,3 méter hosszú Dariust.

Simon Darius leszármazottja volt és a várakozások szerint apjánál is nagyobbra nőtt volna.

A United Airlines annyit közölt, hogy nagyon szomorúak az eset miatt és kivizsgálják a történteket. A légitársaság hozzátette, hogy mindig odafigyelnek az állatok biztonságos utaztatására.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére