Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Úgy tûnik, hogy Depardieu szívbõl gyûlöli a hazáját

Nagy Gábor

2016.09.22. 12:38

Gérard Depardieu megerõsítette, hogy többé nem tekinti magát franciának valamint, hogy hazája egy Disneylanddé vált a külföldiek számára.

Az Innocent című életrajzi könyve olaszországi megjelenése alkalmából a Corriere della Sera című olasz lapnak adott interjújában a francia filmsztár újfent magasztalta Vlagyimir Putyin orosz elnököt, aki – szerinte – a "huligán oldalát" becsüli őbenne.

Arra a kérdésre, hogy még franciának tartja-e magát, a színész nemmel válaszolt és világpolgárnak mondta magát. "Franciaország hovatovább egy külföldieknek szóló Disneylanddé válik; idióták lakják, akik bort és büdös sajtot gyártanak a turistáknak. Nincs többé szabadság, az emberek manipulálva vannak" – fejtegette.

Lesújtó véleménye van a film világáról is. "A mozi nem létezik többé. A szórakoztatás világa van, amelyben az amerikaiak által terrorizált emberek már azt sem tudják, milyen nyelven beszéljenek. Van tíz sztár, és mind amerikai, akiknek különleges effektusokkal telezsúfolt filmjei valójában játékok, a filmvilág többi része pedig küzd a puszta létéért."

Az olaszokat dicsérte, mert szerinte ők nem vesztették el kultúrájukat, identitásukat. "Ellentétben fél Európával, amely a migránsoktól való félelmében kicsit fasiszta lett."

Putyinban nem lát semmi hibát és hozzá hasonló "igaz emberként" említette meg Fidel Castrót is. A kommunizmusról azt mondta, hogy az "nem egy eldobandó ideológia", bár elismerte, hogy "jelenleg nem létezhet." Az amerikaiakról azok vélt történelmi bűneit sorolta fel.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére