Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szégyelli magát Pumped Gabó anyja

Kékes Viki

2017.03.27. 08:53

Bánja már, hogy részt vett az RTL mûsorában.

Azt állítja Pumped Gabó édesanyja, hogy az RTL műsorából szembesült azzal, hogy gyermeke milyen életvitelt folytat. A Blikk által csak Pumped Mamónak (sic!) nevezett anya most már bánja, hogy szerepelt a realityben.

Mi is írtunk az RTL-en éppen egy héttel ezelőtt indult új valóságshow-ról, amelynek középpontjában a Balaton Soundon bemutatott idióta táncával és kigyúrt felsőtestével ismertté vált Pumped Gabó és jó pár évvel idősebb fitneszedző (?) barátnője áll. A trash realityben feltűnt Gabó édesanyja, Zsuzsanna is. Utólag persze már bánja, hogy vállalta a szereplést:

Fogalmam sem volt, hogy ezzel fogok szembesülni! Ha tudom, hogy ez a műsor ennyire durva és nyers lesz, nem biztos, hogy vállalom a szereplést. Egy anyának pokoli nehéz ilyen helyzetben látnia a gyermekét. Nem örülök, hogy így viselkedik, az intim pillanatait nem lenne szabad ország-világ elé tárni. Roppant kulturálatlanul viselkedik Gábor. Még nem volt alkalmam beszélni vele, amióta láttam az első két adást, de biztos, hogy sort kerítünk rá és mondhatom, nem teszi zsebre, amit tőlem kap. Bár Ági viselkedése sem tetszett, hihetetlenül trágárul beszélnek, ezen kiakadtam"

nyilatkozta Pumped Mamó a Blikknek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére