Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sarka Kata megdöbbent

Kékes Viki

2017.01.16. 07:43

Világpolitikai tényezõ lett Hajdú Péter exe.

Világhírt hozott Sarka Katának Donald Trump megválasztott amerikai elnök szexbotránya — írja a Blikk. Való igaz, a hétvégén több külföldi internetes portál is arról cikkezett, hogy Hajdú Péter exét 2013-ban moszkvai hotelszobájába invitálta az Egyesült Államok leendő elnöke.

Sarka még májusban mesélte el a Kasza Taxi egyik adásában, hogy Donald Trump egy moszkvai szépségversenyen meglátta, magához húzta, majd meghívta a hotelszobájába:

Ha nem akarjátok megnézni a felvételt, (amit tökéletesen megértünk) akkor itt a lényeg:

Oroszországban voltunk a Miss Universe döntőjén és odajött hozzám egy férfi. Elkapta a kezemet, odahúzott magához és kérdezte, hogy ki vagy te? Én annyira megilletődtem, hogy semmi mást nem tudtam mondani, csak Hungary! Odaadta a névjegykártyáját a privát számával és elmondta, hogy melyik szállodában hányas szobában lakik. Õt úgy hívják, hogy Donald Trump."

Sarka saját elmondása szerint nem élt a felkínált lehetőséggel, most pedig teljesen le van döbbenve attól, hogy ekkora hír lett a 2013-as sztoriból:

megdöbbentem, hogy bekerültem a világpolitikai hírekbe. Már el is felejtettem az egészet, elképzelni sem tudom, miért tartják ezt a vicces, pár perces közjátékot ekkora sztorinak a világ hírügynökségei, lapjai, hírcsatornái.

nyilatkozta a Blikknek.

Egyáltalán nem szeretnénk Sarka Kata érdemeit kicsinyíteni, annyit azonban csendben megjegyeznénk, hogy a több éves sztorit azért kapta fel a nemzetközi sajtó, mert az Egyesült Államok leendő elnökéről a Buzzfeed nyilvánosságra hozott egy iratot, amely szerint Oroszországnak terhelő és zsarolásra alkalmas dokumentumai vannak moszkvai útjáról. A leendő elnököt lejáratni próbáló dosszié tartalmát időközben Trump, az oroszok, de még az amerikai hírszerzés vezetője is cáfolta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére