Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sarka Kata leleplezte Hajdú Pétert?

Nagy Gábor

2017.01.14. 10:39

Árulkodó Facebook-poszt Katától?

Szinte kibogozhatatlan, mi történik Kata és Péter között. Szombaton azonban újabb fejlemények kerültek ki a közösségi oldalakra, hiszen Sarka Kata egy Facebook-posztban leránthatta a leplet Hajdú Péter állítólagos barátnőjéről, akit eddig a műsorvezető letagadott.

Kata egy rajongójától kapott üzenetet rakott ki a közösségi oldalára, ami azt bizonyíthatja, hogy férjének igenis van barátnője, sőt, el is vihette egy elegáns étterembe.

Kata – bár szerinte sem szép dolog kiteregetni a szennyest a nyilvánosság előtt – azért posztolta ki ezt az üzenetet, mert bántotta az igazságérzetét, hogy férje még a Life.hu-nak adott interjújában is tagadta, van valakije.


Nem sokkal Kata posztja után Péter reagált a posztra. A műsorvezető szerint szomorú az egész, hisz ő soha nem mondana rosszat feleségéről, bár ismeri a magánéletét – mégsem adja ki a nyilvánosságnak.

Eddig sem és ezután sem fogok a Facebookon üzeneteket megosztani, melyben a gyerekeim édesanyját bántják. Õszintén kívánom, hogy mind a ketten találjuk meg a boldogságot. Egyébként, hat hónapja élek egyedül, ha lesz majd új kapcsolatom, amelyről beszélni szeretnék, szólni fogok. Szép napot mindenkinek!"

(Bors)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére