Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sarka Kata ezért nem megy vissza Hajdú Péterhez

Tóth Dalma

2016.12.05. 14:09

Ki gondolta volna...

Már egy jó ideje találgatja a nép, hogy vajon elválik-e Sarka Kata és Hajdú Péter. A válóperükön nem jelentek meg, ezért azt megszüntette a bíró. A pár néha egymásnak teljesen ellenmondóan nyilatkozik. Péter utoljára a Kasza taxiban mesélt házasságukról, Kata pedig Joshi Bharatnak nyilatkozott arról, hogy mikor fog visszamenni férjéhez. És hogy mikor? Majd ha 100 százalékig biztos lesz benne, hogy működni fog a kapcsolatuk. Azt, hogy ez pedig mit jelent, megtartotta magának.

"Sokszor elmondtam a Petinek is: addig míg 100%-ig nem vagyok biztos benne, hogy működni fog a mi kapcsolatunk, addig nem megyek vissza. Azt semmiképp nem akarom, hogy visszamegyek, aztán rájövünk, hogy mégsem megy, aztán megint vissza, ezt a gyerekekkel nem lehet megcsinálni. Egy döntés van, és az a döntés, az 100%-os kell hogy legyen. Az hogy vissza, vagy egy új élet, az ebből a szempontból mindegy, de 100%-osnak kell lennie..."

A celebpáros még biztos sokáig húzza-vonja a válást. Azt, hogy ezt a pénz miatt, vagy tényleg a családjuk miatt teszik, rejtély marad.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére