Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját anyja hordta ki a homoszexuális fiának a gyermekét

Nagy Gábor

2019.04.02. 18:58

Ilyen ez a határtalan, kortalan szeretet a haladó Nyugaton.

Egy amerikai anyuka, a 61 éves Cecile Eledge múlt hét hétfőn, egy nebraskai kórházban adott életet Uma Louise Dougherty-Eledge-nek. A névazonosság nem a véletlen műve!

Az idősödő asszony ugyanis saját fiának, a homoszexuális Matthew Eledge-nek és férjének, Elliot Doughertynek a gyermekét hozta világra.

A bizarr eset kapcsán az amerikai haladó sajtó azt írja: mikor a fiatal pár úgy döntött, hogy gyermeket szeretnének, mind a két család azonnal a segítségükre sietett. Először Elliot nővére ajánlotta fel a petesejtjeit, amit Matthew spermájával termékenyítettek meg, majd Matthew édesanyja, Cecile mondta azt a homoszexuális párnak, hogy szívesen életet adna a gyermeknek, vagyis a saját unokájának.

A pár bár nagyon örült a nagymama kezdeményezésének, nem igazán hittek abban, hogy a háromgyerekes Cecile (túl a menopauzán) valóban segíteni tudna nekik a magzat kihordásában.

Matthew édesanyja azonban komolyan gondolta dolgot, s az orvosok sem találtak semmi kivetnivalót abban, hogy egy 60 feletti asszony megszülje saját fiának a gyermekét, így megszülethetett a kis Uma Louise.

A homoszexuális párnak egyébként az anyatejjel sem kell bíbelődnie, ugyanis az újszülött Matthew egyik gyerekkori barátjának anyatején él.

Elliot Dougherty a szülés után úgy nyilatkozott: ha Uma Louise felnő, akkor el fogják neki mondani, hogyan jött a világra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére