Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pénzért kínálta fel unokáját egy férfinak a nagymama

888.hu

2018.08.21. 11:10

Kettõtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntethetõ, nemi erkölcs elleni bûncselekménnyel vádol a Füzesabonyi Járási Ügyészség egy nagyszülõt, aki egy Tisza menti községben pénzt kért egy idõs embertõl azért, hogy az közösülhessen az akkor 15 éves unokájával.

A gyámhatóság két éve hozzájárult ahhoz, hogy a vádlott magához fogadja kiskorú lányunokáját, akit ettől kezdve saját háztartásában gyámként nevelt. Idén januárban a nagymama a kamaszlány társaságában felkereste egyik falubelijét, akinek egy csizmát próbált eladni. Ennek kapcsán közölte a 74 éves házigazdával, hogy neki mindenképpen pénzre van szüksége, így ha nem kell a csizma, akkor 6.000 forintért ő a hozzájárulását adja ahhoz, hogy a bácsi közösüljön az unokájával, aki a megbeszélés alatt a szomszéd szobában tartózkodott.

Az egyébként rossz egészségi állapotban lévő férfi elsőre elfogadta ugyan az ajánlatot, de később – mikor tapasztalta, hogy a gyermeklány elutasító vele szemben – elállt az aktustól. 

A vádlott és a sértett ezt követően együtt távozott a helyszínről.

A járási ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett kerítés bűntettével vádolja a nagyszülőt. Ugyanakkor a férfival szemben a szexuális cselekményért ellenszolgáltatás nyújtásával elkövetett gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt folytatott nyomozást megszüntette.

A gyámhatóság röviddel a cselekmény után határozott a kiskorú családba fogadásának megszüntetéséről, és a sértettet gyermekotthonban helyezte el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére