Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Párizsban ez is megtörténhet: a világ leghíresebb celebjét kirabolták

Tóth Dalma

2016.10.03. 11:48

Kim Kardashianra fegyvert fogtak és kirabolták.

Kim Kardashiant vasárnap este rabolták ki a Franciaország fővárosában. Öt maszkos fegyveres rontott be a celeb párizsi szállodai szobájába, majd kifosztották. Kim egyik, több millió dollárt érő ékszerét vitték el a rablók. Az eset rendkívül megviselte a sztárt, de szerencsére nem bántották fizikailag. Testőrét megbilincselték a tettesek.

A celeb a párizsi divathét vendége volt, ahova anyjával, Kris Jennerrel, és testvéreivel, Kourtney Kardashiannel és Kendall Jennerrel együtt ment. Azt egyelőre nem tudni, hogy a reality celeb két gyermeke is a szobában tartózkodott-e.

Kanye West, Kardashian férje éppen konceret adott New Yorkban, amikor az eset történt. Amikor értesült a rablásról, akkor azonnal Párizsba utazott félbeszakítva fellépését.

Kardashiant egyébként korábban is érte atrocitás Párizsban. Ottléte alatt egy ukrán férfi, Vitalij Szedzsuk rontott rá az utcán, aki majdnem megcsókolta a celeb fenekét. A furcsa ukrán férfi már Bradley Coopert, Will Smith-t és Gigi Hadidot is zaklatta a nyílt utcán.

(TheGuardian)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére