Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Összejöhet a Mayweather-Nurmagomedov-bunyó?

Forisek Ádám

2018.10.18. 11:43

Habib Nurmagomedov nem sokkal azután, hogy megverte Conor McGregort, kihívta az 50 gyõzelemmel nyugdíjba vonult bokszlegendát, Floyd Mayweather Jr.-t. Az amerikai bokszoló reagált a kihívásra.

Mint ismert, a dagesztáni Habib Nurmagomedov a napokban négy menetben győzte le az UFC korábbi fenegyerekét, Conor McGregort. Õt egyébként Mayweather is megverte korábban, ezért a bunyóért az amerikai bokszoló 76,5 milliárd forintnak megfelelő dollárt keresett.

A Nurmagomedov elleni mérkőzés már sokkal borsosabb lenne:

Ha kiállok ellene, akkor garantáltan 100-200 millió dollárral többet kérek, mint korábban. Össze fogunk csapni, én a saját főnököm vagyok, és nem tudom, hogy náluk mi a helyzet, de részemről mehet. Én Floyd Mayweather vagyok, A listás. Ha kihívsz, belépsz a világomba. Nem tudok olyan bunyósról, aki annyit nyert, mint én. Nem tudok olyan bunyósról, aki annyi pénzt keresett, mint én. Szóval ha kilépsz, ebbe a világba lépsz be."

Minden jel szerint tehát Nurmagomedovnak – McGregorhoz hasonlóan – ott kéne hagynia az oktogont, és a ringben kellene megmérkőznie Mayweatherrel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére