Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem tolták a meleglobbit, ezért ellehetetlenítették a magazint

Zelenka Dóra

2018.11.19. 08:55

Egy neves ausztrál esküvõi magazint fenyegettek meg a melegjogi aktivisták, mert a keresztény beállítottságú újság nem szívesen mûködött együtt azonos nemû párokkal.

A magazin tulajdonosai Luke és Carla Burrell 12 évig vezették az újságot, majd hirtelen bejelentették, hogy a White Magazine „csődbe ment”. Mindezt azután, hogy egy olyan megfélemlítési kampány indult ellenük, amely a hirdetők és a személyzet testi épségét is fenyegette.

A tulajdonosok elmondták, hogy bár a publikációk mindig „világiak” voltak, arra akarták kényszeríteni őket,  hogy még jobban nyissanak az azonos neműek felé. Az ABC csatorna ugyanis még ez év elején egy olyan cikket közölt, melyben a White Magazine LMBTQ-s sokszínűségét hiányolták.

Az erőszakos aktivisták nemcsak a magazin dolgozóit és vezetőségét fenyegették meg, hanem azokat a párokat is, akik valamikor együttműködtek a magazinnal.

Egyesek azt fájlalták, hogy a magazin korábban visszautasította azt, hogy egy azonos nemű pár esküvőjét fotózza. Nem tetszett nekik továbbá, hogy a reklámokért elfogadnak pénzt az LMBTQ-közösség tagjaitól, de nem voltak hajlandóak úgy megjeleníteni a közösség tagjait, mint a heteroszexuális párokat.

Remélhetőleg hamarosan a társadalom megtanulja elfogadni az eltérő gondolkodású embereket is, és azokat, akik máshogy látják a szerelmet. Ezzel kezdődne meg az igazi változás – írták a tulajdonosok búcsúlevelükben.

Az ausztrál keresztény közösség (ACL) szerint ez az eset már a jéghegy csúcsa és a szabad véleménynyilvánítás eltüntetésének újabb példája.
Az ACL már több mint 50 embernek sietett segítségére, akiknek jogi problémájuk támadt a hitük megóvása miatt.

Ausztráliában 2018 januárja óta házasodhatnak az azonos nemű párok, ám ez nem jelenti azt, hogy ezt mindenkinek hirdetnie kell és együtt kell értenie vele. A „felvilágosult” világban a kereszténység értékeit megtartani talán a legnehezebb, mert ha valaki keresztényként nyilvánítja ki a véleményét, akkor azt rögtön homofóbiával bélyegezik meg a „haladó” gondolkodásúak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére