Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyszombatig kell menni, hogy megtaláljuk a világ legpancserebb bûnözõit

Bokor Gábor

2018.10.19. 20:20

Három macedón férfi kirabolt egy postát a felvidéki nagyvárosban, azonban annyi pénzt kaparintottak, hogy nem bírták magukban tartani a nagy közös titkukat, ebbõl lett a baj.

Október elején három macedón állampolgárságú férfi úgy gondolta, megváltja a világot, felhagy addigi életével és egy óriási rablás keretében annyi pénzt rabolnak, amennyit csak tudnak, hogy utána luxuskörülmények között éljenek. 

Végül október első szerdájára időzítették az akciót. Bementek a felvidéki Nagyszombat egyik postájába, berúgták az ajtót és egy paprikaspray segítségével megfenyegették az ott dolgozókat, hogy nagyon nagy bajba kerülnek, ha nem adják oda a fiókban található összes pénzt. 

Az aktuality.sk szerint a támadók felmarkolták a zsákmányt, majd visszarohantak az autójukba, amit a közeli temetőnél hagytak. Gyorsan elhajtottak, azonban a rendőrség üldözni kezdte őket, a három postarabló csak a Nagyszombattól 35 kilométerre lévő Jókánál tudta lerázni a szlovák rendőrség egységeit. A híradások szerint az autót egy mezőn hagyták, onnan gyalogosan folytatták útjukat Jókáig, ahol sikeresen felszívódtak.

A rablás után két nappal azonban a nagyszombati rendőrség szóvivője, Martina Kredatusová szerint egyiküket sikeresen el is kapták.

Később a többieket is beazonosították, ami nem volt nehéz, ugyanis a három tolvaj annyira megörült az óriási készpénznek, hogy egyből egy halom szelfit készítettek vele és nem voltak restek azokat megosztani a különböző közösségi oldalakon. 

Kristijan Boshevski, Goran Stojanovski és harmadik társuk, Slavcho ostobasága persze nem lesz enyhítő körülmény, 7-től 12 évig terjedő börtönbüntetésre számíthatnak. A rendőrség a nyomozás mihamarabbi lezárása érdekében szemtanúk segítségét kéri. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére