Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meghalt a francia nõ, akit nem tudtak kimenteni a tûzoltók, mert õket éppen ki akarták rabolni a no-go zónában

Bokor Gábor

2018.08.24. 12:30

A szörnyû és egyben végtelenül szomorú eset a dél-franciaországi Nizza egyik zûrös negyedében történt. Egy 61 éves nõ otthona kigyulladt, ezért kihívta a tûzoltókat, akik ki is mentek a helyszínre. Azonban nem jutottak be a lángoló épületbe, mert a fiatalok egy csoportja megtámadta õket, a nõ pedig hiába várta a segítséget, bennégett.

Keddről szerdára virradóan gyulladt ki egy apartman Nizza Saint-Roch nevű negyedében. A tűz egy idős asszony lakásában pattant ki, az asszony egyből hívta a tűzoltókat, akik gyorsan a helyszínre is siettek. 

A Le Soir beszámolója szerint a lánglovagok azonban nem kezdhették meg a tűz eloltását, ugyanis fiatalok megtámadták őket és ezáltal megakadályozták azt, hogy megfékezzék a lángok terjedését. A nő időközben beszorult a lakásába, majd életét vesztette. 

A portál megjegyzi, a nő halálában az is szerepet játszott, hogy túlsúlyos volt, valamint nemrég esett át egy csípőműtéten, ami gátolta abban, hogy kijusson a lakásából. Csak az erkélyéig tudott kikecmeregni, onnan kiabált segítségért, ám ott azzal kellett szembesülnie, hogy a tűzoltók nem tudnak mit tenni, mert a huligánok folyamatosan zavarják őket a mentési munkálatokban.

Gwenaelle Chapuis helyi rendőrfőnök az eset után elmondta, hogy fiatalok megpróbáltak a tűzoltóautóból alkatrészeket és berendezési tárgyakat is ellopni. A kiérkező rendőrök három fiatalt vettek őrizetbe. 

Sajnos nem ritkák a hasonló esetek Franciaországban. Korábban tüntetéshullámot is tartottak a rendőrök, amiért áldatlan állapotok uralkodnak nagyvárosokban és azok zűrös negyedeiben. Előfordult olyan is Párizsban, hogy élve égették el a rendőrt fényes nappal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére