Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meghalt a férfi, mert látta barátját megfulladni evés közben

Bokor Gábor

2017.08.09. 19:55

Franciaországban megfulladt egy férfi a nem megfelelõen megrágott marhahúsdarabtól, azonban a halálesetnél ott volt a férfi barátja, aki infarktust kapott a látványtól és õ is életét vesztette.

Párizstól 150 kilométerre délnyugatra, Authon-du-Perche településen két szörnyű haláleset is történt.

Két férfi békésen evett és ivott, mikor egyikük, a 69 éves Lucien Pérot több hiányzó foga miatt nem tudott megrágni egy 44 grammos marhahúsfalatot, és megfulladt. A másik férfi, a 38 éves Oliver Boudin genetikai szívelégtelenségben szenvedett, a látványtól szívrohamot kapott és ő is meghalt.

A rendőrségi beszámoló szerint, mikor rájuk találtak, egyikük széken ült, míg a másik áldozat a földön feküdt. A rendőrség nem talált külsérelmi nyomokat.

A helyiek szerint a két férfi közeli, egyfajta apa-fia viszonyban volt egymással. Az étkezés alatt mindketten erősen ittak, Lucien Pérot esetében 2,4 ezrelék véralkoholszintet mértek.

A Le Parisien francia lap szerint a helyiek megkönnyebbültek, mivel így bebizonyosodott, hogy nem külső erőszak miatt halt meg a két férfi.

A két barátnak nem voltak ellenségei, egyszerű életet éltek, és nem olyan típusok voltak, akik megölették volna magukat a maffiával"

– mondta az egyik szomszéd.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére