Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lefestettek egy szamarat az állatkertben, hogy zebraként mutathassák be

Bokor Gábor

2018.07.26. 20:22

Az igazán ötletes megoldást a kairói állatkert mutatta be.

Elárasztották a közösségi oldalakat a kairói állatkertből kikerült fotók, melyeken egy gyanús zebrát látni. Egyelőre tagadja az egyiptomi főváros állatkertje, hogy fekete festékkel lemázoltak volna egy szamarat, hogy aztán zebraként állíthassák ki, azonban a felvételek több mint gyanúsak. 

Az egyik diák által közzétett képen látható, amint az állat arcán egy kicsit már elmosódtak a festéknyomok, ami egy igazi zebránál nem igazán történhetne meg. Egy állatorvos is megszólalt az ügyben, aki szerint a zebráknak az orra fekete, a testükön lévő sávok pedig egyenesebbek és párhuzamosabbak, ami jelen állatok esetén nem stimmel. 

Szinte biztos, hogy mindkét állatot kézzel festették le"

– mondta a diák, aki feltöltötte a nagy port kavaró képeket.

Az állatkert igazgatója az egyik helyi rádiónak tagadta, hogy szamarakat festettek volna le.

Nem ez az első eset, hogy a látogatókat ilyen módszerekkel verné át egy állatkert, 2009-ben egy gázai intézmény szintúgy lefestett szamarakat próbált meg zebraként felvonultatni. A kategória bajnoka egy kínai állatkert, mely egy tibeti masztiffot akart oroszlánként eladni a közönségnek, 2017-ben pedig egy szintén kínai állatpark bukott le, amely a látszatra sem adott, hiszen ők műanyag pingvineket állítottak ki. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére