Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Közmédia: könnyen elérhető, népszerű oktatási műsorok

888.hu

2020.03.16. 22:12

A közmédia segítve a kultúrához, értékes és szórakoztató tartalmakhoz hozzáférés lehetőségét az elmúlt 60 év legnépszerűbb műsoraiból készült több százas válogatást tesz szabadon hozzáférhetővé, korlátozás nélkül.

Az m3.hu oldalon filmek, kabarék, minisorozatok, gyermek és ifjúsági filmek, ismeretterjesztő és útifilmek, portréműsorok lesznek láthatóak. A közmédia ilyen módon is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy az online térben megkönnyítse a kultúrához, tartalmas műsorokhoz történő hozzáférést a lehető legszélesebb körben. Az elérhető tartalmak száma hétről hétre folyamatosan bővül.
A koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedések az iskolák, óvodák, közintézmények bezártak. Ezért az MTVA, a Nemzeti Audiovizuális Archívum és az oktatást támogató kormányzati intézmények 3 egyszerű lépésben igyekeznek a felhasználókhoz eljuttatni az oktatási tartalmakat a digitális oktatásra történő átállás keretében.

  1. A közmédia csatornáján (M5) oktatási célú és felhasználású tartalmakat közvetít.
  2. A mediaklikk.hu ezeket a tartalmakat párhuzamosan azonnal elérhetővé és visszajátszhatóvá teszi.
  3. A nava.hu feldolgozza az oktatási célú tartalmakat, majd téma szerint csoportosítva eljuttatja az oktatást támogató intézményeknek.
    Ezzel egyidejűleg a https://nava.hu/tematikus/oktatas/ oldalon szabadon hozzáférhetők a nava.hu-ban található oktatási tartalmak minden felhasználó számára.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére