Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Korda Gyuri bácsi már a második oltást várja

888.hu

2021.02.18. 11:45

A 82 éves énekes is túl van a koronavírus elleni első oltáson, március elején kapja a másodikat.
Eszem ágában nem volt protekciót kérni, fű alatt intézni az oltást, hiszen tudtam, hogy aki előttem van a sorban, annak sokkal nagyobb szüksége van rá, mint nekem.

Vártam, és reméltem, hogy egyszer nekem is megcsörren a telefonom. Mivel van egy krónikus betegségem, ezért kerülhettem sorra” – mondta Gyuri bácsi a Borsnak.

A népszerű énekes lassan egy éve él önkéntes karanténban, ő volt az egyike azoknak a hazai hírességeknek, akik nem kockáztattak: a koronavírus kitörése után szinte azonnal hermetikusan elzárta magát a külvilágtól. Korda Györgynek jó oka volt az óvatosságra, először is azért, mert olyan krónikus betegsége van, amely komoly gondot okozhatott volna, ha megfertőződik, másfelől pedig a feleségét, Balázs Klárit is igencsak féltette a bajtól. A budai villájában elvonultan élő sztárpár már nagyon várta, hogy legalább Gyuri bácsi sorra kerüljön a koronavírus elleni oltást várók között, hiszen az ő védettsége mindkettejük életét megkönnyíti kicsit – írták.

„A háziorvos telefonált, amikor meghallottam a hangját és azt, hogy mehetek az első oltásért, olyan izgatott lettem, hogy az egekbe szaladt a vérnyomásom! (...) Ideges lettem, nem tudtam, mi vár rám, hogy valóban ezt akarom-e egyáltalán... Aztán a rendelőben teljesen megnyugodtam – tette hozzá.

Ott minden szakszerűen ment, és olyan flottul, hogy mire kettőt pislogtam, kész is voltam”

– mondta.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére