Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kevin Spacey bevallotta, hogy homoszexuális

888.hu

2017.10.30. 10:08

A színészt a napokban egy színésztársa azzal vádolta meg, hogy Spacey meg akarta erõszakolni õt. A House of Cards sztárja erre bevallotta, hogy homoszexuális.

A Star Trek: Discovery című, legújabb Star Trek-sorozat sztárja, Anthony Rapp vallott nemrég egy interjúban egy kellemetlen estéről, amelyet Spacey-vel töltött.

Rapp és Spacey 1986-ban egy darabban szerepeltek a Broadwayn, és az előadás után az akkor 26 éves Spacey több barátjával együtt meghívta az akkor 14 éves Rappet a lakására egy házibuliba.

Miután a buli véget ért és a többi vendég elment, Spacey felkapta az akkor még kiskorú Rappet, a hálószobájába vitte, majd az ágyán ráfeküdt. Rapp szerint tudta, hogy Spacey el akarja csábítani, ám ő ellenállt.

A House of Cards sztárja ezután Twitteren kért bocsánatot a viselkedéséért, ám elmondta, hogy nem emlékszik az esetre és bizonyára részeg lehetett.

"Ez a történet felbátorít engem arra, hogy egyéb dolgokat is közöljek magamról. Tudom, hogy keringenek más történetek is rólam, amelyek csak még érdekesebbek lettek azáltal, hogy megvédtem a magánéletem [a bulvársajtótól].

Ahogyan a hozzám legközelebb állók tudják, az életem során voltak párkapcsolataim nőkkel és férfiakkal egyaránt. Szerelmes voltam és gyengéd viszonyt ápoltam férfiakkal is, és végül azt választottam, hogy melegként éljem az életem"

– írta a színész.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére