Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Johnny Depp is Trump meggyilkolásával viccelõdött

888.hu

2017.06.23. 22:28

A Trump-gyûlölõ színész a Glastonbury fesztiválon viccelõdött Donald Trump amerikai elnök meggyilkolásával. Nem az elsõ ilyen eset ez Trump elnöksége óta a színészvilágban.
A színpadra lépve, a Rochester grófja – pokoli kéj című filmjét idézve Depp megkérdezte a fesztiválozó tömeget, hogy:

Mikor volt utoljára, hogy egy színész meggyilkolta az elnököt?"

A tömeg lelkes éljenzéssel válaszolt, a lelkesedésük pedig meglepte az 54 éves színészt, aki aztán megvonta vállát, mikor ünnepelték. A Trump elleni gúnyolódást úgy folytatta, hogy megkérdezte a tömegtől:

ide tudjuk hozni Trumpot? Azt hiszem segítségre van szüksége."

Nem ez az első eset, hogy a híres színész Donald Trumpot gyalázza. Korábban még azon morfondírozott, hogy Trump személyét és népszerűtlenségét vajon elbírja-e az elnöki hivatal. Igaz, ekkortájt derült ki, hogy Trumpra még többen voksolnának, mint a választások idején, de Johnny ezt nem vette figyelembe.

Nemrég egy másik ismert közszereplőnél, Kathy Griffinnél gurult el a gyógyszer. A CNN által alkalmazott humorista, aki évek óta vezette a hírcsatorna szilveszteri műsorát, Donald Trump véres fejével pózolt egy fotón.

Az eset széles körű felháborodást váltott ki, ami után Kathy Griffin videóüzenetben kért bocsánatot. Azt mondta, túl messzire ment, és megérti, hogy sokakat sért a kép. A fotóst megkérte, hogy távolítsa el az ízléstelen fényképet, de ezzel addigra már elkésett. Az eset után azonnal kirúgták a CNN-től.

Trump elnöksége és választási kampánya óta, nem ritka a balliberálisok durva, gusztustalan és primitív viselkedése.

Korábban már megírtuk a legdurvább esetekről szóló listát, vagy a legutóbbi gusztustalan, színpadon elkövetett "merényletet" az elnök ellen, amikor is Caesarnak ábrázolták, hogy aztán legyilkolhassák.

(Dailymail)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére