Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jim Carreyt gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják

Tóth Dalma

2016.09.20. 10:17

Jim Carrey-t gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolja a színész volt barátnõjének a férje. A bíróságon kártérítést követelnek a színésztõl.

Carrey egykori barátnője tavaly szeptemberben lett öngyilkos, miután szakított a színésszel.

A vád szerint Jim Carrey illegális szereket juttatott a nőnek, amikkel később túladagolta magát és meghalt. A színész állítólag tisztában volt azzal, hogy barátnője hajlamos volt a súlyos depresszióra és már korábban is próbálkozott öngyilkossággal.

A nő férje Mark Burton szerint Carrey úgy szerezte be és adta tovább álnéven az addiktív szereket, hogy visszaélt az anyagi helyzetével és hírnevével. A férfi a kártérítés mellett a temetési költségek kifizetését követeli.

A halottkém jelentése szerint a színész egykori barátnője ambien, propranolol és percocet túladagolásban halt meg. Amikor a halott nőre rábukkantak három gyógyszeres dobozt is találtak mellette, mindegyiken az a felirat szerepelt, hogy Arthur King, ami álnév is lehetett.

Jim Carrey a vádra ügyvédjén keresztül reagált. A színész bízik a bíróság józan ítélőképességében, és reméli, hogy belátják ez az egész azért történik, hogy pénzt csaljanak ki belőle. A közleményben az áll, hogy Carrey legális úton szerezte be a gyógyszereket, amiket a barátnője valószínűleg ellopott tőle.

Cathriona White búcsúleveléből kiderült, hogy valóban a szakítás miatt lett öngyilkos. A férjével már külön éltek és a válást tervezték, amikor a színész szakított vele. Halála napján a Twitter profilján búcsúzott el mindenkitől.

A nőt tavaly októberben temették el. Cathriona temetésén Jim Carrey azok között a személyek között volt, akik a koporsót utolsó útjára vitték.

(TheGuardian, Mirror)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére