Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt az app, amellyel szerzõdést köthetsz szex elõtt

888.hu

2018.01.12. 13:48

Habár a svédeknél még elég a hangos, világos beleegyezés, egyes jogászok azt tanácsolták, hogy érdemes szerzõdést kötni, mielõtt meztelenül belevetjük magunkat az élvezetekbe. Szerencsére a technológiai fejlõdés lehetõvé tette, hogy ezt a mobilunkon is meg tudjuk tenni egy app segítségével, így nem kell nyomtatott papírokat magunkkal vinni egy "éjszakai vadászatra".

Ismerkedjetek meg a LegalFling nevű alkalmazással.

 

A marketinges csapat biztosan jót mulatott a dolgon, a bal oldalon látható, kis színes írásban ez olvasható:

Csak semmi hűhó! Ne rontsd el a pillanatot. Kellemetlen lehet arra kérni a partneredet, hogy írjon alá egy szerződést szex előtt. A közös beleegyezés csak egy gombnyomásra van."

Az alkalmazásba be van építve egy gruppen funkció is a nagyobb étkű játékosok számára.

A használat tehát rém egyszerű. Miután felpakoltad az alkalmazást a telefonodra, csak ki kell választanod a kapcsolati listádról azt, akivel épp egy kis ungabungát tervezel. A LegalFling felhasználja a Facebook, Messenger, WhatsApp és egyéb kapcsolatainkat, szóval aki benne van a telódban, annak lehet is küldeni a szerződést.

Ezután már nincs más dolgod, mint a szerződés szövegének konkretizálása. A választási lehetőségek a következők:

Készülhet-e fotó vagy videó az aktusról? Kell-e gumit használni? Van-e nemi betegsége valamelyik félnek? Lehet-e közben káromkodni, durvább nyelvezetet használni? Mehet-e a kikötözős, ostorozós együttlét?

Ha minderre válaszoltunk, akkor már kész is a szerződés, és ha az aktus után az engedélyünk nélkül arról kép vagy videofelvétel kerül ki, vagy mondjuk az ígértekkel ellentétben összeszedtünk valami nyavalyát, akkor bizony a kellemesnek ígérkező pásztoróra a bíróságon ér véget.

A készítők szerint az alkalmazást nemcsak egyéjszakás kalandokra tervezték, hanem hosszú távú kapcsolatokhoz is. Ezt bővebben nem is kommentálnám, mindenki képzelje el maga...

Az app eltárolja, időpecséttel és titkosítással látja el az üzenetváltásokat, amelyeket később szintén fel lehet használni a bírósági pereknél.

Az alkalmazás weboldalán hamarosan le is lehet tölteni a LegalFlinget, és lehet majd nyomatni a szerződéseket nagyüzemben, ám egyelőre fejlesztés alatt áll. Az app egyébként holland találmány.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére