Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Íme egy femináci hisztériája a nõi szõrzetért

Kékes Viki

2017.03.30. 10:13

Lalonie szerint kettõs mérce van a társadalomban a nõk szõrzetével kapcsolatban.

A 17 éves Lalonie képeket posztolt a Twitterére a szőrzetéről. A posztjára adott reakciók felhívják a figyelmet arra, hogy a nőknek még mindig kettős mércével kell szembesülniük, ha a külsejükről van szó.

Lalonie képein ugyanis jól látszik, hogy a tininek hónaljszőre van, és ez dühös kommenteket váltott ki azokból, akik látták. A 17 éves lány nem sértődött meg a megjegyzéseken, de sokkolta, hogy 2017-ben még mindig vannak emberek, akik kiakadnak egy kis szőr láttán.

Arra gondoltam, hogy ez a sok negatív reakció milyen hatással lehet egy lány önbecsülésére és személyes döntéseire, amikor hagyják, hogy a nőgyűlölet és a társadalmukban létező kettős mérce befolyásolja milyen külsőt választanak maguknak"

nyilatkozta a Huffington Postnak.

Lalonie ezután újabb képeket posztolt, amelyeken borotválatlan hónalja és hasa is látszik. Kísérő szövegként azt írta, hogy ő nem lesz egy azok közül, aki hagyja magát befolyásolni a nőgyűlölők által, ha a testéről van szó. 

A tweet 19 ezer lájkot, 7000 retweetet és több ezer kommentet ért el.

Azokat a kommentelőket, akik nem voltak támogatóak a lány kiállásával kapcsolatban, Lalonie csak nőgyűlölőknek nevezi. 

Önmagában az a tény, hogy ilyen gyorsan terjedt a poszt jól mutatja, hogy mekkora stigma él a nők szőrzetével kapcsolatban. Miközben férfiak nyugodtan posztolgathatnak félmeztelen képeket magukról hónaljszőrrel és mellszőrzettel, ha egy nő teszi ugyanezt, azon felháborodnak. Ez az egész társadalom, nem csak a férfiak hibája."

A fotókra természetesen pozitív reakció is érkezett, sokan azt írták a lánynak, hogy magabiztossága nekik is segített elfogadni a saját testüket. Lalonie szerint a lényeg az, hogy a nők azt tehessék a testükkel és a szőrzetükkel, amit csak akarnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére