Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Íme az elsõ, kizárólag fekete nõknek szóló nyaralási lehetõség

Sümeghi Lóránt

2018.02.13. 13:58

Az egyesült államokbeli Andrea X gondolt egyet, és létrehozta Costa Ricán a világ elsõ olyan nyaralókomplexumát, amely kizárólag fekete nõknek elérhetõ. Indoklása szerint ezzel lehetõvé teszi az elnyomott afroamerikai nõknek, hogy ne kelljen a fehérekkel együtt tölteniük a vakációjukat.

A Puerto Viejo városában található Women of Color Healing Retreat nevű komplexum egy 10 napos program keretében teszi lehetővé a színes bőrű nők lelki gyógyulását. A program keretében az odalátogatók jógáznak, vegán ételeket esznek és politikai előadásokon vesznek részt, melyek segítik tájékozódásukat a kirekesztő világban. 

Az alapító, Andrea X a következőképp indokolta, hogy miért fogott bele a komplexum megalapításához:

úgy döntöttem, kizárom a fehér embereket a magánéletemből, és azóta, sokkal szabadabbnak érzem magam."

Elmondása szerint nehezen tudott az Egyesült Államokban kommunikálni a fehér emberekkel, mert állandóan a fehérek által generált mikroagresszióra figyelt. A dolog érdekessége az, hogy a Costa Ricában található nyaralóközpont egy kifejezetten fehérek lakta övezetben került megépítésre. Ezt az alapító azzal igyekezett orvosolni, hogy 100 ezer dollárnyi beruházást eszközölt, hogy kialakítsa a szerinte autentikus, kizárólag feketéknek szánt lakóövezetet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére