Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így trollkodta meg egy izraeli zsidó a fél muszlim világot

Forisek Ádám

2017.11.24. 22:28

A mutatvány miatt még az izraeli férfi Instagramja is felfüggesztésre került.

A történet főhőse nem más, mint Ben Tzion izraeli állampolgár, aki Instagramján osztott meg fotókat utazásairól. Tzion főleg muszlim többségű országokat látogatott meg: járt már Libanonban, Jordániában, Szaúdi-Arábiában és Iránban is, ahol főleg vallási szempontból fontos helyeket keresett fel.

 

Képei alatt általában a zsidók és muzulmánok közti békére hívja fel a figyelmet, és ezt megerősítette egy, a Times of Israelnek adott interjújában is, ám a muszlim fél számára úgy tűnik, más üzenet jött le.

Twitteren ugyanis igazi hadjárat indult Ben Tzion ellen. A muszlim felhasználók „Egy cionista a Próféta mecseténél” arab nyelvű hashtaggel osztották meg felháborodott üzeneteiket, alig néhány óra leforgása alatt 90 000 (!) reakció érkezett.

Ezekből pedig álljon itt néhány gyöngyszem:
  • Khaled Alwasmy: WOW, a következő már az lesz, hogy hastáncosok és izraeli csoki is lesz a mecseteinkben. A szaúdi kormánynak magyarázatot kell adnia erre a káoszra, és szigorúbb szabályokkal kell elejét venniük az ilyen eseteknek.
  • Abdalaziz Bin Avil: Nézzétek, ahogy ez a cionista provokálja a muszlimokat azzal, hogy lefilmezi a szent mecsetet! Szégyen!
  • Yasir: Mi jön még? Beengedtek egy terroristát és nem-muszlimot a Masjid Nabviba [Mohamed próféta által épített mecset]?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére