Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hugh Hefner volt inasa szerint a Playboy-villa leginkább a prostitúcióról szólt

Vincze Viktor Attila

2017.10.02. 21:08

Stefan Tetenbaum némi ízelítõvel szolgált az amerikai sajtónak azzal kapcsolatban, mi zajlott a popkultúra szexiparának egyik fõ megteremtõje, Hugh Hefner villájában a lap eladásainak fénykorában a hetvenes évek végén.

1978 és 1979 között Stefan Tetenbaum Hugh Hefner mindenes inasaként dolgozott. A most 67 éves, Redondo Beach-i szobrász Hefner halála után a New York Post amerikai lapnak mondta el, milyen volt az élet Hefner villájában a 70-es évek végén.

Tetenbaum elmondása szerint neki kellett gondoskodnia arról, hogy Hefner számára mindig legyen megfelelő mennyiségű Pepsi Cola, Campbell-csirkeleves és M&M's csokigolyó.

A mindenes inas feladata volt még a szexuális segédeszközök lemosása és sterilizálása is, még mielőtt visszahelyezte volna azokat Hefner ágyának egyik titkos rekeszébe.

Tetenbaum úgy emlékszik vissza, hogy a villa legfontosabb éjszakáin, a "Malac Éjszakákon"  (Pig Nights) Hefner a barátai mellé női és transzszexuális prostituáltakat is hívott, hogy együtt szórakozzanak. 

A hajdani alkalmazott emlékezete szerint a Playboy magazin alapítója nem sok természetes örömöt lelt a villájában pénzért jelen lévő számos kéjnőben.

Olyannyira, hogy Hefner a hetvenes évek végén nem is nagyon létesített szexuális viszonyt nőkkel, hanem leginkább csak nézte a fizetett prostituáltak és a szintén megfizetett pornószínész férfiak szexuális aktusát.

Tetenbaum beszámolója szerint Hefner mindig videófelvételeket készített a villában zajló történésekről. Nem csak a saját hálószobája, de a villa összes helyisége be volt kamerázva.

A volt inas szerint Hefner a saját szórakoztatásán túl azért is rögzített mindent, ami a villájában történt, hogy – a felvételek birtokában – megakadályozza a szexpartik résztvevőit az ott történtek nyilvánosságra hozatalában.

Tetenbaum emlékei szerint akkoriban nem csak a helyiségek voltak bekamerázva, de a vezetékes telefonokat is lehallgatták, és Hefner szigorúan megtiltott minden kommunikációt a villa személyzete számára a prostituáltakkal, valamint a vendégekkel is.

Hefnernek volt egyébként ezeken felül még egy speciális elvárása is a személyzettel szemben. Mégpedig az, hogy nem dolgozhattak a villában házasságban élő alkalmazottak.

A hajdani munkatárs beszélt arról is, hogy a villában mindig volt kokain, de Hefner (legalábbis 78-79-ben) nem élt vele, viszont nagy marihuánafogyasztó volt.

Tetenbaum beszámolójának talán legérdekesebb részében a személyes véleményét is elmondja a Playboy-villa tulajdonosáról. A volt inas szerint Hefner egyáltalán nem volt kedves ember.

Például, ha úgy gondolta, hogy a neki felszolgált Pepsi nem volt elég hideg, akkor azt azonnal eldobta.

Tetenbaum szerint Hefner ráadásul a prostituáltakkal és minden volt barátnőjével, szexpartnerével is nagyon kegyetlen volt. Hefner számára a nők eldobhatóak és lecserélhetőek voltak.

Nem éreztem semmit, amikor hallottam, hogy Hefner meghalt – mondta Tetenbaum, aki szerint a nagyon liberális, abortuszpárti, a meleg jogokat és a marihuána legalizálását  támogató Hugh Hefner végül is csak egy mocskos, gazdag öregember volt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére