Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hosszú Katinka és Shane Tusup között mindennek vége

Tóth Dalma

2018.05.24. 12:08

Hosszú Katinka más edzõ után néz.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó a Facebook-oldalán azt írta, hogy nem sikerült rendezniük magánéleti problémáikat Shane-nel, ezért a továbbiakban nem az ő vezetésével készül. Jelenleg is folyik a felkészülése a versenyekre, de közben keresi a megfelelő szakmai hátteret a pályafutása következő szakaszára.

A sportoló és edzője 2013 augusztusában házasodott össze. Egy ideig úgy tűnt, hogy elválaszthatatlanok, de tavaly novemberben erre rácáfoltak, a mai napig nem tudni, mi okozta a törést kapcsolatukban. November óta más utakon járnak, a karácsonyt is külön töltötték, külön laknak. Tusup megpróbálta visszahódítani szerelmét, január 11-én, az Év Sportolója Gálán például ma­gyarul kért tőle bocsánatot.

Hosszú azonban beadta a válópert. Ennek ellenére március elején Tusuppal közösen kérték a válóper szüneteltetését, majd együtt jelentek meg a Duna Arénában, sőt állítólag a páros a trópusokra utazott, hogy rendezze kapcsolatát. Úgy látszott, hogy kibékülnek, de a jelek szerint nem sikerült.

Katinka idén először a a Mare Nostrum-sorozatban, júniusban versenyez, majd augusztus elején pedig a glasgow-i Eb-n is láthatjuk. Valószínűleg októberben Budapesten is láthatjuk a rövidpályás világkupán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére