Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hillary Clintont bikiniben majd burkában festették meg

Tóth Dalma

2016.08.02. 18:58

Az utcai mûvészt megihlették az amerikai elnökjelöltek.

A művész egy falatnyi fürdőruhában ábrázolta Hillary Clintont, majd miután jelezték neki, hogy a kép így nem maradhat, pár dollárral "megtömte" a fürdőruhát, ami így többet takart de még mindig nem volt elfogadható. Utána az alkotó nem szöszölt a képpel, Hillary Clinton burkát kapott.

Lushsux az utcai művész egy amerikai zászlós egyrészes, de mélyen kivágott fürdőruhában ábrázolta az első női amerikai elnökjelöltet.

A fürdőruhás kép már létezett mémként a közösségi médiában. Én csak fogtam és felfújtam a falra."

– mondta Lushsux.

A helyi hatóságok azonban azt mondták a ház tulajdonosának, hogy megbírságolják és beperelik, ha nem távolítja el a képet. Az utcai művész ezért, néhány dollárral próbálkozott eltakarni Hillaryt, de ez sem volt elég.

Egy nappal az után, hogy dollárral kitömtem Hillary fürdőruháját és képet posztoltam róla az Instagramon, a moderátorok törölték a profilom. Furcsa az időzítés, nem?"

– folytatta Lushsux.

A helyi hatóságok figyelmeztetésére azonban kénytelen volt nagyobb változtatást végrehajtani a graffitin. A művész úgy döntött, hogy tradicionális iszlám viseletbe öltözteti Clintonnét. Az demokrata elnökjelöltre így már rá sem lehet ismerni, csak egy burkát viselő nőt látunk magunk előtt.

Lushsux korábban már Donald Trumpról és feleségéről, Melaniaról is készített meztelen falfestményeket, amiket szintén módosítania kellett utólag.

(CNN)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére