Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Halálos tömegverekedéssé fajult két cigány család vitája

Pörge Béla

2018.12.10. 11:05

Székelyudvarhely Budvár negyedében több tucat cigány verekedett össze, a kiérkezõ rendõrök is veszélyben voltak, csak erõsítés után tudtak intézkedni.

Vasárnap este nagyjából 60 ember verekedett össze Székelyudvarhelyen, de összesen körülbelül kétszázan állták körbe a történteket. A tömegverekedés két család között alakult ki, akik ugyanabban a Budvár utcai tömbházban laknak.

Az uh.ro hírportál szerint egy asszonyszöktetés miatt alakult ki a balhé. Egy fiatalember megszöktette egy másiknak a feleségét, és Magyarországra vitte. Most pedig hazajöttek, és összevesztek – írja a lap. A szerelmi vita mellett az is fokozta a helyzetet, hogy a verekedő felek ittas állapotban voltak.

Ezt megerősíti a Maszolnak nyilatkozó Sorin Colceriu ügyész, aki azt mondta, tudomása szerint egy cigány nő miatt alakult ki a tömegverekedés.

Helyi hírportálok egybehangzóan arról írnak, hogy késekkel, lapátokkal, ásókkal és botokkal estek egymásnak a családtagok. Egy 42 éves férfi belehalt a vérveszteségbe, őt ágyékon szúrták. További négy embert kórházba szállítottak.

Az elhunyt férfi állítólag a fia védelmében szólt bele a vitába, ezért késelte meg a másik család egyik tagja.

Az intézkedés során a rendőrök és veszélybe kerültek, ugyanis az erősítés megérkezéséig mindössze hat rendőrnek illetve csendőrnek kellett uralnia a helyzetet.

A gyilkossággal egy 21 éves férfit vádolnak, őt letartóztatták, rajta kívül további tíz személyt hallgatnak ki. Az ügy többi részlete még nem ismert.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére